Hoe U Telefonisch Een Adres Kunt Krijgen

Inhoudsopgave:

Hoe U Telefonisch Een Adres Kunt Krijgen
Hoe U Telefonisch Een Adres Kunt Krijgen

Video: Hoe U Telefonisch Een Adres Kunt Krijgen

Video: Hoe U Telefonisch Een Adres Kunt Krijgen
Video: How To Contact GoFundMe Support Team 2024, Mei
Anonim

Het snel vinden van potentiële klanten wordt een van de belangrijkste werkmethoden voor managers en verkopers. Wanneer de klantenkring van de ene medewerker naar de andere wordt overgedragen, gaan adressen soms verloren en blijven alleen vermeldingen in het telefoonboek over. U kunt het adres telefonisch vinden met behulp van verschillende referentiesystemen.

Hoe u telefonisch een adres kunt krijgen
Hoe u telefonisch een adres kunt krijgen

instructies:

Stap 1

Een van de meest complete databases met adressen en telefoonnummers is in het bezit van het softwarereferentiecomplex "DublGIS". Als de organisatie waarvan u het adres zoekt zich bevindt in de stad waarvoor de elektronische gids 2GIS is ontwikkeld, zal het niet moeilijk zijn om deze te vinden. Voer het programma uit en werk het indien nodig bij. Als er meer dan drie maanden zijn verstreken sinds de datum van de laatste update, is niet alle functionaliteit beschikbaar en is de informatie niet relevant.

Stap 2

Zoek in de linkerbovenhoek een knop met de naam "Geavanceerd zoeken" en klik erop. Er wordt een extra dialoogvenster geopend waarin u verschillende zoekcriteria kunt combineren om de meest nauwkeurige informatie te krijgen. In dit venster ziet u onder andere de regel "Contacten". Hier kunt u kiezen hoe u per telefoon of e-mail zoekt. Voer in het veld "telefoonnummer" de reeks nummers in die u kent. Rijd getallen achter elkaar zonder ze te scheiden met haakjes of koppeltekens - het programma zal u perfect begrijpen. Het gemak van de directory is dat deze alle mogelijke overeenkomsten geeft, zelfs als u maar een deel van het nummer kent.

Hoe u telefonisch een adres kunt krijgen
Hoe u telefonisch een adres kunt krijgen

Stap 3

U kunt het adres van de organisatie ook vinden via de referentiedienst van de stad. Bel daar telefonisch 09. Als u om de een of andere reden niet bij de gratis "Gorspravka" kunt komen, bel dan 009 of 063. De tweede optie houdt niet noodzakelijkerwijs een betaalde informatieverstrekking in - als betaling vereist is, zal de operator het. Vertel de telefoniste van de inlichtingendienst het telefoonnummer van het bedrijf waarin u geïnteresseerd bent. Na een tijdje ontvangt u de informatie waarin u geïnteresseerd bent, als deze in de database beschikbaar is.

Stap 4

Als u geïnteresseerd bent in hoe u het adres van een persoon op telefoonnummer kunt vinden, houd er dan rekening mee dat volgens artikel 137 van het Wetboek van Strafrecht van de Russische Federatie niemand het recht heeft om informatie over het privéleven te verspreiden zonder zijn persoonlijke toestemming. Deze omvatten het telefoonnummer, de plaats van registratie, enzovoort. U kunt het adres achterhalen via de betaalde dienst 009. Maar de procedure zal behoorlijk lang zijn: de helpdeskmedewerker belt het door jou opgegeven nummer, als het hem lukt, krijgt hij toestemming van de abonnee om persoonlijke informatie vrij te geven. Dan belt deze medewerker u op en vertelt u de locatie van de persoon die u zoekt. Maar waarom al deze moeilijkheden, als je jezelf kunt bellen en alle informatie kunt vinden waarin je geïnteresseerd bent?

Aanbevolen: