Hoe De Nokia-schuifregelaar Te Demonteren

Inhoudsopgave:

Hoe De Nokia-schuifregelaar Te Demonteren
Hoe De Nokia-schuifregelaar Te Demonteren

Video: Hoe De Nokia-schuifregelaar Te Demonteren

Video: Hoe De Nokia-schuifregelaar Te Demonteren
Video: Как разобрать 📱 Nokia 6700 slide RM-576 RM-577 2024, April
Anonim

Heel wat Nokia-telefoons hebben de zogenaamde slider-vormfactor. De lussen erin zijn merkbaar duurzamer dan in de apparaten van andere modellen, maar vroeg of laat moeten ze ook worden vervangen.

Hoe de Nokia-schuifregelaar te demonteren
Hoe de Nokia-schuifregelaar te demonteren

instructies:

Stap 1

De demontageprocedure voor Nokia-schuifregelaars van verschillende modellen kan zijn eigen eigenaardigheden hebben, maar over het algemeen is het bijna hetzelfde. Koppel het apparaat eerst los van de oplader en de computer, schakel het vervolgens uit en verwijder vervolgens de batterij, geheugenkaart en simkaart. Gebruik daarna een speciale schroevendraaier (gebruik in geen geval de gebruikelijke om de sleuven niet te bederven), draai de schroeven aan de achterkant van het bovenste schuifgedeelte los (waarin het display zich bevindt). Bevestig hierna alle verwijderde schroeven aan de magneet.

Stap 2

Verwijder de rand van het beeldscherm, trek de afdekking met eventuele extra knoppen naar buiten. Koppel de lintkabel los van het bord. Verplaats het beweegbare frame omhoog naar een positie waarin een speciaal venster opengaat en het mogelijk wordt om het andere uiteinde van de kabel los te koppelen (in de gemonteerde staat wordt dit voorkomen door het frame aan een speciale stop vast te klampen). Koppel het andere uiteinde van de lintkabel los van het moederbord.

Stap 3

Verwijder indien nodig het frame (het kan alleen in deze positie worden verwijderd) en vervolgens het bord. Bij sommige modellen moet u hiervoor verschillende schroeven in het batterijcompartiment of onder de toetsenbordrand losdraaien. Nadat u het probleem op dit bord hebt verholpen, plaatst u het opnieuw in de omgekeerde volgorde en vervolgens het frame.

Stap 4

Zie precies hoe de oude trein is opgevouwen. Vouw de nieuwe op dezelfde manier. Sluit deze aan op het moederbord. Verplaats het schuifframe naar de positie waar het raam sluit. Sluit de lintkabel aan op het framebord. Vervang de kap door extra knoppen en vervolgens de beeldschermrand. Zet het vast met schroeven.

Stap 5

Probeer geen onderdelen met veel kracht uit elkaar te halen. Als er iets niet wordt verwijderd, voert u de bewerking verkeerd uit. Als u problemen ondervindt, kunt u op internet de demontage-instructies vinden die bedoeld zijn voor de telefoon van uw specifieke model.

Aanbevolen: