Hoe Nokia Te Demonteren

Inhoudsopgave:

Hoe Nokia Te Demonteren
Hoe Nokia Te Demonteren

Video: Hoe Nokia Te Demonteren

Video: Hoe Nokia Te Demonteren
Video: Как разобрать 📱 Nokia 5 (2017) TA-1053 Разборка и ремонт 2024, Mei
Anonim

Moderne modellen van mobiele telefoons van Nokia kunnen eenvoudig worden gedemonteerd. De universele behuizing van de telefoon vereist geen persoon om speciaal gereedschap te gebruiken. Alle acties kosten u niet meer dan vijf minuten vrije tijd.

Hoe Nokia te demonteren
Hoe Nokia te demonteren

Het is nodig

Nokia mobiele telefoon

instructies:

Stap 1

Eerst moet je de batterij uit de telefoonhoes halen. Dit kan als volgt. Verwijder de achterkant van het apparaat en verwijder vervolgens de batterij. Nadat u de batterij hebt verwijderd, hebt u toegang tot de schroeven die de twee delen van het telefoonpaneel met elkaar verbinden, evenals de afzonderlijke onderdelen.

Stap 2

Wanneer u de bevestigingsschroeven losdraait, plaatst u ze in dezelfde volgorde als waarin ze zich oorspronkelijk op de behuizing bevonden. Voor meer gemak kunt u alle tandwielen schematisch weergeven op een vel papier. In dit geval moet de losgeschroefde schroef op de overeenkomstige markering op het papier worden geplaatst. Deze actie is nodig om ervoor te zorgen dat elke schroef zijn positie inneemt tijdens de daaropvolgende montage van de mobiele telefoon.

Stap 3

Zodra je de op het hoesje zichtbare schroeven losdraait, kun je het telefoonhoesje in twee delen scheiden. Trek hiervoor de voorkant van het paneel naar u toe. Probeer geen plotselinge bewegingen te maken. Als een element van het apparaat niet onder de behuizing is bevestigd, kan het eruit vliegen wanneer het stopcontact wordt losgekoppeld. Het vervangen ervan zal niet zo eenvoudig zijn.

Stap 4

Om een gedemonteerde Nokia-telefoon in elkaar te zetten, moet je de twee lichaamsdelen met elkaar verbinden door ze samen te drukken. Kunststof sloten voorkomen dat het stopcontact losraakt. Zorg er bij het aandraaien van de schroeven voor dat elke schroef op zijn plaats is geschroefd. Nadat u alle bevestigingsschroeven hebt vastgedraaid, plaatst u de oplaadbare batterij en sluit u de achterklep van het apparaat. Gebruik de bijbehorende knop om de telefoon aan te zetten.

Aanbevolen: