Wat Is Apple IPad Mini

Wat Is Apple IPad Mini
Wat Is Apple IPad Mini

Video: Wat Is Apple IPad Mini

Video: Wat Is Apple IPad Mini
Video: Обзор iPad mini 5 — Apple, зачем? 2024, April
Anonim

In het derde kwartaal van 2012 is Apple van plan om aan zijn fans een nieuwe tabletcomputer Apple iPad Mini te presenteren. De exacte releasedatum is nog niet bekendgemaakt. Het apparaat zelf zal eruitzien als een miniatuurkopie van de iPad. Bovendien zal de prijs ook "verlaagd" worden.

Wat is Apple iPad mini
Wat is Apple iPad mini

Volgens gezaghebbende bronnen zal de Apple iPad Mini een touchscreen hebben dat diagonaal in grootte varieert van 7 tot 8 inch. Hoogstwaarschijnlijk wordt het een 7, 85-inch touchscreen, aangezien deze grootte van de schermdiagonaal de limiet is waarop iOS 5 nog normaal kan functioneren. Een eenvoudig LCD-scherm zal dezelfde resolutie hebben als de Apple iPad 2, namelijk 1024x768 pixels. De beeldschermfabrikant zou LG Display of AU Optronics zijn. Hun nieuwste ontwikkeling, het Retina-paneel, wordt waarschijnlijk niet geïnstalleerd. Anders zou het de prijs van een product dat als budgetmodel wordt gepositioneerd, te veel hebben verhoogd. Apple-partners Pegatron en Hon Hai (Foxconn) zullen de iPad Mini rechtstreeks produceren. De exacte prijzen zijn nog niet bekend, maar om met vertrouwen marktaandeel te winnen, mag het niet hoger zijn dan $ 200.

De dikte van het nieuwe toestel wordt 7,2 mm, de schermresolutie is 330 pixels per inch en de geheugencapaciteit is 8 gigabyte. Het uiterlijk van het toestel zal in dezelfde stijl worden gemaakt als andere compacte Apple toestellen.

Met de hulp van de Apple iPad Mini besloot het bedrijf de markt van budget-handhelds te betreden, die nu wordt gedomineerd door Android-modellen. De tabletverkopen bedragen 66,4 miljard dollar per jaar, waarvan Apple 61% van het marktaandeel in handen heeft. De naaste concurrenten zijn de nieuwste Surface-computer van Microsoft, de Google Nexus 7, die qua prijs vergelijkbaar is met de Amazon Kindle Fire. Toegegeven, de nieuwe versie van het nieuwste model Amazon Kindle Fire 2 belooft nog goedkoper te worden, maar het is een kwestie van tijd.

Volgens marktanalisten heeft de Apple iPad Mini een goede kans om zijn fans voor zich te winnen. Een van de sterke punten is niet alleen een aantrekkelijke prijs, maar ook het hoge prestige van Apple, evenals een marketingbeleid dat erop gericht is consumenten aan te moedigen zich te onderscheiden ten koste van dure apparaten.

Analisten denken ook dat de meest waarschijnlijke datum voor de aankondiging van een nieuw model september of oktober van dit jaar is. In Rusland zal het mogelijk zijn om het tegen het nieuwe jaar te kopen.

Aanbevolen: