Nieuw In September Van Apple: IPad En Apple Watch

Inhoudsopgave:

Nieuw In September Van Apple: IPad En Apple Watch
Nieuw In September Van Apple: IPad En Apple Watch

Video: Nieuw In September Van Apple: IPad En Apple Watch

Video: Nieuw In September Van Apple: IPad En Apple Watch
Video: Apple Event — September 14 2024, April
Anonim

Apple introduceerde in september 2020 nieuwe modellen mobiele apparaten. Dit zijn twee iPads en twee Apple Watch.

Apple Watch SE
Apple Watch SE

Apple Watch SE

De Apple Watch SE is, zoals de naam al doet vermoeden, de budgetversie van de smartwatch van Apple. Het toestel maakt gebruik van de Apple S5-processor en verschilt naast de oude gebruikte processor van de basisversie van het horloge door de onmogelijkheid om een elektrocardiogram uit te voeren en Always On Display. De Apple Watch SE is qua stijl bijna identiek aan het basismodel.

De Apple Watch SE is volgens Apple een combinatie van het "design" van de Apple Watch Series 6 en de belangrijkste kenmerken die bekend zijn van de Apple Watch. Het horloge is uitgerust met enkele Series 6-sensoren, het heeft een valdetectiefunctie en kinderen kunnen het zonder hun iPhone gebruiken dankzij de Family Setup-functie.

Prijzen beginnen bij $ 279.

Apple-Horloge 6

Apple's vlaggenschip-smartwatch, de Apple Watch 6, maakt al gebruik van de nieuwe S6-processor, die 20% efficiënter zou moeten zijn dan de vorige generatie. Er waren geen wijzigingen in de stijl van het toestel, maar er werden wel een nieuwe blauwe versie en een rode Product RED-versie toegevoegd. Het horloge is uitgebreid met bloedzuurstofmetingen en een optionele nieuwe Solo Loop slip-on band. De goedkoopste optie kost $ 399 en er zijn natuurlijk twee maten horloges beschikbaar.

iPad 8

De iPad 8 verschilt niet wezenlijk van zijn voorganger. Het heeft brede randen rond het scherm, met ruimte voor een knop met een Touch ID-vingerafdruksensor. We kunnen echter nieuwe items vinden in de behuizing, die wordt aangedreven door de Apple A12-processor, die bijvoorbeeld bekend is in de iPhone XS. De uitrusting omvat een 10, 2-inch Retina-scherm en twee camera's. De iPad 8 biedt ondersteuning voor de Apple Pencil en optionele toetsenbordcovers, en de prijzen beginnen bij $ 329. U kunt kiezen uit 32 GB of 128 GB opslag en een optionele mobiele LTE-modem.

iPad Air 4

De vierde generatie iPad Air is iets compleet nieuws. Het apparaat heeft een aanzienlijk bijgewerkt uiterlijk, met verminderde randen, en zal worden aangeboden in gedurfde kleuren - zelfs in rood. iPad Air 4 kreeg een 10,9-inch Liquid Retina-scherm, 12-megapixelcamera en 7-megapixel FaceTime-camera. De vierde iPad Air heeft ook een aan / uit-knop, die nog niet eerder is gebruikt, ingebouwd in de vingerafdruklezer aan de zijkant van de behuizing. Een ander interessant kenmerk is het gebruik van een typische USB-C-connector in plaats van de eigen Lightning. Daarnaast kreeg de tablet een nieuwe Apple A14 processor, gemaakt met 5nm lithografie. Dit systeem zal ook op nieuwe iPhones verschijnen. De goedkoopste variant van dit model kost 599 dollar. 64 of 256 GB opslagruimte en een optionele LTE-modem zijn beschikbaar.

Aanbevolen: