Hoe ICQ Op De Telefoon Te Installeren

Inhoudsopgave:

Hoe ICQ Op De Telefoon Te Installeren
Hoe ICQ Op De Telefoon Te Installeren

Video: Hoe ICQ Op De Telefoon Te Installeren

Video: Hoe ICQ Op De Telefoon Te Installeren
Video: How to Install ICQ Messenger on Android & Create An Account 2024, Mei
Anonim

ICQ is een instant messaging-service waarmee u in realtime met uw gesprekspartner kunt communiceren. Het is wijdverbreid in veel landen en vormt een integraal onderdeel van het leven van miljoenen mensen. Het installeren van ICQ op je telefoon is helemaal niet moeilijk.

Hoe ICQ op de telefoon te installeren
Hoe ICQ op de telefoon te installeren

instructies:

Stap 1

Controleer eerst of uw telefoon Java- en GPRS-technologieën ondersteunt. Zorg ervoor dat uw telefoon is verbonden met internet, en als dat niet het geval is, sluit u deze aan. Je mobiele provider helpt je hierbij.

Stap 2

IQ downloaden. Om dit te doen, voert u in een willekeurige zoekmachine de zoekopdracht in: "ICQ aan de telefoon", en als antwoord krijgt u een lijst met verschillende ICQ-clients. Kies op basis van de ontvangen informatie de client die meer bij u past dan andere en download deze naar uw computer.

Stap 3

Nadat u het archief hebt gedownload, gebruikt u het WinRar-programma om het uit te pakken in de huidige map. Gebruik de kabel die op de telefoon is aangesloten, of via bluetooth, breng de 2 bijgevoegde bestanden, de formaten "jar" en "jad" over naar de telefoon. Voordat u de kabel loskoppelt of de bluetooth uitschakelt, moet u controleren of deze bestanden op uw telefoon aanwezig zijn.

Stap 4

Ga nu op je telefoon naar het menu - mijn bestanden - andere bestanden. Daar selecteert u het bestand in het "jad"-formaat en wanneer u wordt gevraagd of u ICQ op de telefoon wilt installeren of niet, drukt u op de knop - installeren. De volgende vraag zal zijn - "Start de applicatie nu?", Druk op de knop - niet starten. Vervolgens ben je in orde en kun je doorgaan naar de volgende stap, of de telefoon geeft je een soort fout. Dit betekent dat je op een gegeven moment iets verkeerd hebt gedaan, en hoogstwaarschijnlijk zul je ICQ opnieuw op je telefoon moeten installeren. Installeer hetzelfde programma opnieuw, maar wees voorzichtiger, of download een nieuw programma.

Stap 5

Het volgende dat u hoeft te doen, is uw persoonlijke ICQ-nummer registreren. U vindt ICQ-nummers, zowel betaald als gratis, op de website van de ICQ-client, waarvan u de constructor naar uw computer hebt gedownload. U kunt ook een nummer aanvragen, maar het is uw ICQ-client, via de zoeknetwerken.

Stap 6

Nadat u ICQ op het netwerk heeft geregistreerd, voert u de gegevens in die tijdens de registratie zijn opgegeven in een speciaal formulier.

Aanbevolen: