Hoe Icq Op Een Mobiele Telefoon Te Installeren

Inhoudsopgave:

Hoe Icq Op Een Mobiele Telefoon Te Installeren
Hoe Icq Op Een Mobiele Telefoon Te Installeren

Video: Hoe Icq Op Een Mobiele Telefoon Te Installeren

Video: Hoe Icq Op Een Mobiele Telefoon Te Installeren
Video: How to Install ICQ Messenger on Android & Create An Account 2024, April
Anonim

Mobiele telefoon en internet behoren tot de meest gevraagde communicatiemethoden. Samen bieden ze nog meer mogelijkheden voor communicatie. Een voorbeeld hiervan is het gebruik van ICQ op een mobiele telefoon.

Hoe icq op een mobiele telefoon te installeren
Hoe icq op een mobiele telefoon te installeren

instructies:

Stap 1

Er zijn verschillende opties om ICQ in een mobiele telefoon te installeren. De eenvoudigste hiervan is om de middelen van de mobiele telefoon te gebruiken. Hiervoor moet hij toegang hebben tot internet. Als deze optie niet is aangesloten, neem dan contact op met uw mobiele provider.

Stap 2

Start een mobiele browser op uw telefoon. U kunt een standaard internetbrowser of een van de programma's van derden gebruiken. Ga naar de ICQ mobiele applicatie ontwikkelaars pagina (jimm.org, icq.com, etc.). Volg de bijbehorende downloadlink. Selecteer indien nodig uw telefoonmodel en de gewenste set applicatiemogelijkheden. Nadat de telefoon aanbiedt het programma te installeren, drukt u op de bevestigingsknop. Wacht tot het download- en installatieproces is voltooid.

Stap 3

U kunt ICQ op uw telefoon installeren met behulp van een computer. Download de vereiste mobiele applicatie met een webbrowser. Geef tegelijkertijd, indien mogelijk, het specifieke model van uw telefoon aan.

Stap 4

Verbind uw telefoon met uw computer via een USB-kabel (of een andere communicatiemethode zoals Bluetooth of Wi-Fi). Nadat het systeem een nieuw verwijderbaar apparaat heeft gedetecteerd, gebruikt u Verkenner om de map van de mobiele telefoon te openen. Kopieer de gedownloade mobiele applicatie erin. Koppel daarna de telefoon los van de computer en voer ICQ erop uit voor installatie.

Stap 5

Sommige mobiele telefoons ondersteunen de installatie van applicaties vanaf een computer alleen via een speciaal programma. In de regel worden ze samen met de telefoon geleverd. Installeer en voer de vereiste applicatie uit. Nadat u de verbonden mobiele telefoon heeft geïdentificeerd, selecteert u "Toepassingen". Selecteer in het juiste paneel de gedownloade ICQ-toepassing en klik op de knop "Installeren". Wacht tot het proces is voltooid.

Aanbevolen: