Hoe Icq Op Een Samsung-telefoon Te Installeren

Inhoudsopgave:

Hoe Icq Op Een Samsung-telefoon Te Installeren
Hoe Icq Op Een Samsung-telefoon Te Installeren

Video: Hoe Icq Op Een Samsung-telefoon Te Installeren

Video: Hoe Icq Op Een Samsung-telefoon Te Installeren
Video: How to Install ICQ Messenger on Android & Create An Account 2024, Mei
Anonim

Veel mensen beschouwen hun leven als saai en saai als er geen mogelijkheid is om constant in contact te zijn met vrienden, informatie over werk uit te wisselen. In dergelijke gevallen komt communicatie te hulp met behulp van een hulpmiddel als icq, dat zorgt voor constante en comfortabele communicatie. Het artikel gaat in op de manier om icq op een Samsung-telefoon te installeren met behulp van het Jimm-programma, dat verreweg de beste is in het bieden van toegang tot communicatie.

Hoe icq op een Samsung-telefoon te installeren
Hoe icq op een Samsung-telefoon te installeren

Noodzakelijk

Een gedetailleerde handleiding voor het installeren van het Jimm-programma

instructies:

Stap 1

Laten we eens kijken naar de eenvoudigste Jimm-installatie, selecteer de servernaam - login.icq.ru, stel de poort in - 5190, beantwoord de vraag over communicatie-ondersteuning - ja, selecteer het verbindingstype - asynchroon en stel de waarde - 0 in het item verbindingsvertraging in De telefoon is klaar voor communicatie.

Stap 2

Installatie is niet altijd eenvoudig, sommige typen Samsung telefoons moeten anders worden aangesloten. We geven de volgende methode - in de servernaamregel plaatsen we de numerieke waarde 64.12.161.153 of 205.188.153.98, in de poortregel geven we het nummer 5201 aan. Met behulp van deze eenvoudige manipulaties kunnen we gemakkelijk de mogelijkheid vaststellen om toegang te krijgen tot icq voor veel Samsung telefoons.

Stap 3

Aangezien er verschillen zijn in telefoonplatforms, zijn de bovenstaande stappen mogelijk niet voldoende, dus we zullen andere manieren overwegen om het programma te installeren.

Stap 4

We starten de installatie door een mobiele telefoon aan te sluiten op een computer, de client te downloaden van de Jimm-versie die bij je past (MIDP1, MIDP2), ze verschillen in functies en zijn geschikt voor verschillende telefoons. Hier zijn de modellen van Samsung-telefoons voor het MIDP 1.0-platform - X100 E100 X460 E700 X600, voor MIDP 2.0: E730 X640E360 X700 D500 D600 D900 D820.

Stap 5

Vervolgens beginnen we met het downloaden van de Java-toepassing, installeren deze en starten deze. In het menu-item "account" bevindt het zich in de instellingen, stel een wachtwoord in, voer een bijnaam in, in de overige subitems laten we alle gegevens ongewijzigd. Stel vervolgens in het venster "willekeurige server" in - ja, het verbindingstype blijft ongewijzigd, in de regel "verbinding onderhouden" - ja.

Stap 6

Aan de andere kant laten we de regels standaard ingesteld, alleen in de kolom "verbindingsinstellingen" is het nodig om asynchrone overdracht te selecteren. Vervolgens slaan we alle gemaakte wijzigingen op, in het item "interface" kunt u het uiterlijk van het programma naar wens aanpassen. Zo is alles klaar en kun je beginnen met verbinden.

Aanbevolen: