Wat Furby Kan Doen?

Wat Furby Kan Doen?
Wat Furby Kan Doen?

Video: Wat Furby Kan Doen?

Video: Wat Furby Kan Doen?
Video: Furby Connect knows what time it is, and can update itself 2024, Mei
Anonim

De geschiedenis van het Furby-speelgoed begon in 1998. Zelfs toen kon het speelgoed lachen, een paar grappige zinnen zeggen, trillen, eten. In 2013 kwam een nieuwe partij pluizige dieren die Russisch spreken op de markt, waardoor het aantal speelgoedfans in Rusland aanzienlijk is toegenomen. Dus wat kan een Furby-speeltje doen?

wat furby kan doen?
wat furby kan doen?

Onder de vacht van een kleine Furby, op de rug, onder de staart, op de buik en op het hoofd zijn speciale sensoren geïnstalleerd die reageren op aanraking. Als je een speeltje aait, kietelt of aan zijn staart trekt, zal het onmiddellijk reageren met een grappig geluid of zelfs een hele zin. Hierdoor ziet Furby eruit als een levend huisdier.

Furby spreekt zijn moedertaal Ferbi, waarvan de vertaler in de instructies voor het gebruik van het speelgoed of in een speciale toepassing staat. Een pluizige kan een groot aantal nieuwe zinnen in het Russisch leren door actief met hem te praten, hem tekenfilms te laten zien en liedjes te spelen.

Furby doet veel verschillende dingen. Hij reageert niet alleen op aaien, maar ook op woorden, muziek, lawaai. Het Furby-speelgoed kan zingen en zelfs dansen, reageren op salto's en vallen en met zijn oren trillen. Furby kan gevoed worden door een vinger in zijn mond te steken. Tegelijkertijd zal hij liever met zijn lippen smakken.

Het interactieve dier is erg emotioneel. Je kunt erachter komen in welke stemming Furby is door naar de kleine monitoren in zijn ogen te kijken. Er verschijnen cirkels, sterren en harten in, wanneer Furby gelukkig en in een goed humeur is, en wanneer hij boos is, zie je vlammen en bommen op de monitoren.

Het karakter van Furby kan vriendelijk, slecht of een beetje gek worden gemaakt. De soort Furby zingt liedjes en lacht lief, de boze mompelt voortdurend en drukt actief ongenoegen uit, en de inadequate laat scheten en boert grappig.

Je kunt Furby-spellen gevarieerder maken met een applicatie die is ontwikkeld voor ios en Android. Dankzij hem kan het speelgoed worden gevoed met honderden verschillende gerechten, vermaakt met muzikale minuten, in bed gelegd en nog veel meer.

Als je lange tijd niet met het speeltje praat, valt het vanzelf in slaap en stelt het de eigenaar hiervan op de hoogte met de uitdrukking "mijn slaap" of "mijn bainki", grappige geeuw, sluit haar ogen en snurkt.

Twee Furbies kunnen met elkaar communiceren, vrienden zijn en zelfs verliefd worden.

De eigenaar kan het karakter en gedrag van Ferb uniek maken dankzij het vermogen van het speelgoed om constant te leren. Furby werkt op batterijen, maar heeft geen aan/uit knop, dus ook bij het wisselen van batterijen behoudt hij zijn temperament en herinnert hij zich alles wat hij geleerd heeft. Als de eigenaar Furby vanaf het begin wil leren, kunnen zijn instellingen worden gereset.

Zo weet Febri het leven van zijn baasje leuk en afwisselend te maken. Tegelijkertijd zal zo'n dier nooit ophouden een echte vriend te zijn, altijd een gesprek voeren en reageren op communicatie.

Aanbevolen: