Wat Te Doen Als Je HTC-telefoon Niet Kan Worden Ingeschakeld

Inhoudsopgave:

Wat Te Doen Als Je HTC-telefoon Niet Kan Worden Ingeschakeld
Wat Te Doen Als Je HTC-telefoon Niet Kan Worden Ingeschakeld

Video: Wat Te Doen Als Je HTC-telefoon Niet Kan Worden Ingeschakeld

Video: Wat Te Doen Als Je HTC-telefoon Niet Kan Worden Ingeschakeld
Video: 4 Solutions for HTC Phones that won't Turn On / Boot Up / Won't Charge / No Battery Juice 2024, April
Anonim

Soms worden smartphonebezitters geconfronteerd met een situatie waarin het apparaat niet op de gebruikelijke manier wordt ingeschakeld. Dit probleem gaat niet aan de gelukkige eigenaren van toestellen van het Taiwanese bedrijf HTC voorbij.

Afbeelding via www.htc.com
Afbeelding via www.htc.com

Mogelijke redenen waarom de smartphone mogelijk niet wordt ingeschakeld

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom de communicator niet reageert op het indrukken van de aan/uit-knop. De ervaring met het gebruik van HTC-apparaten leert dat de smartphone soms niet aan gaat als gevolg van een volledige ontlading van de batterij. De volgende mogelijke reden waardoor de activering van het apparaat kan optreden, is een storing van het besturingssysteem. Een andere omstandigheid die het moeilijk kan maken om het apparaat in werkende staat te brengen, is schade aan de hardwarecomponenten van de communicator. De bovenstaande redenen kunnen als de meest voorkomende worden beschouwd.

Eliminatie van problemen die hebben geleid tot het onvermogen om de smartphone in te schakelen

In een situatie waarin de smartphone niet op de gebruikelijke manier kan worden ingeschakeld, is de eerste stap om de batterij 2-3 minuten te verwijderen en terug te plaatsen. Daarna moet u de aan / uit-knop een paar seconden ingedrukt houden. Als de batterij niet verwijderbaar is, moet u nog steeds hetzelfde doen met de knop. Soms kan alleen deze simpele actie voldoende zijn om het probleem op te lossen.

Als langdurig indrukken van de knop niet werkt, kunt u doorgaan naar de volgende stap. Het is noodzakelijk om ervoor te zorgen dat de batterij voldoende is opgeladen om de communicator te laten werken. Om dit te doen, moet u uw smartphone op het lichtnet aansluiten met behulp van de originele oplader waarmee het apparaat is gekocht. Daarna is het raadzaam om de smartphone een tijdje aan de lading te laten. De beste optie is minimaal 30 minuten. Vervolgens kunt u proberen de communicator opnieuw in te schakelen.

Als de smartphone na de uitgevoerde manipulaties nog steeds weigert in te schakelen, kunt u proberen de communicator terug te zetten naar de fabrieksinstellingen. Met deze procedure worden de instellingen van het besturingssysteem gereset en worden alle gebruikersgegevens verwijderd. Na het resetten van de instellingen keert het systeem dus terug naar de staat waarin het zich bevond toen de smartphone voor het eerst werd ingeschakeld. Er blijven geen persoonlijke gegevens die eerder door de gebruiker zijn geüpload op de communicator. Als uw smartphone niet kan opstarten vanwege een softwareprobleem, zal een fabrieksreset het probleem waarschijnlijk oplossen.

De procedure kan worden uitgevoerd met behulp van de hardwareknoppen op het apparaat. Gedetailleerde instructies voor het uitvoeren van een reset voor verschillende modellen HTC-communicators zijn te vinden op de officiële website van het bedrijf:

In gevallen waarin zelfs een fabrieksreset niet helpt om een smartphone te "reanimeren", is er een grote kans op schade aan de hardware van het apparaat. In dergelijke situaties is het beter om contact op te nemen met de medewerkers van het servicecentrum.

Aanbevolen: