Wat Kan Apple Watch Doen?

Inhoudsopgave:

Wat Kan Apple Watch Doen?
Wat Kan Apple Watch Doen?

Video: Wat Kan Apple Watch Doen?

Video: Wat Kan Apple Watch Doen?
Video: Top 10 Everyday Apple Watch Uses! Why You Need One 2024, Mei
Anonim

IPhone-bezitters hebben de mogelijkheden van de Apple Watch al gewaardeerd. Voor de meesten is deze nieuwe gadget echter nog steeds een mysterie. Laten we proberen erachter te komen of de smartwatches van Apple zo nutteloos zijn, of dat dit apparaat potentieel heeft.

kijk appel horloge
kijk appel horloge

Ontwerp

Apple Watch-makers beschouwen hun apparaat als de meest persoonlijke gadget die ooit op de markt is gekomen. Het toestel wordt uitgebracht in twee versies: 38 en 42 mm met verschillende banden, kasttype en een breed scala aan kleuren.

Kenmerken

Het scherm is gemaakt met Amoled-technologie en zorgt voor een optimale helderheid, zelfs buiten bij fel zonlicht. Bijna de hele interface is gemaakt in donkere kleuren. Het toestel beschikt over 512 MB RAM en 8 GB intern geheugen, wat gebruikt kan worden voor muziek, foto's en applicaties. Daarnaast is de Apple Watch uitgerust met een hartslagmeter, lichtsensor, gyroscoop en accelerometer, microfoon en speaker, wifi-module, Bluetooth en NPS-betaalservice voor Apple Pay.

Apple Watch
Apple Watch

Bandjes

De horlogebanden zijn afneembaar en de sportversie wordt geleverd met twee opties tegelijk voor verschillende soorten wijzers, die ook kunnen worden gewijzigd in aluminium en stalen versies. Daarnaast hebben horlogebezitters de mogelijkheid om bandjes van derden te voorzien van prints of ongebruikelijke materialen zoals krokodillenleer.

Telefoon

De Apple Watch heeft de mogelijkheid om te bellen terwijl u om uw pols zit. Direct vanaf hen kunt u een inkomende oproep beantwoorden en zien wie er belt. Het horloge heeft een ingebouwde luidspreker en microfoon, zodat je een oproep kunt beantwoorden zonder je smartphone uit je zak te halen, wat vooral belangrijk is tijdens het autorijden.

Apple Watch
Apple Watch

Alle bestaande Apple Watch-apps zijn te vinden in de App Store. Op het display kunt u de positie van de pictogrammen en hun set wijzigen. Het algemene concept van instellingen is identiek aan het ontwerp van de iPhone, waardoor het gemakkelijker wordt om aan een nieuwe gadget te wennen. Om het scherm van het apparaat uit te schakelen, bedek je het horloge met je handpalm.

In de actieve modus overleeft de Apple Watch smartwatch tot de avond en wanneer de economy-modus is ingeschakeld, kan deze meer dan een dag meegaan.

Apple Watch
Apple Watch

Een speciale rol in de gadget wordt gegeven aan sportfuncties, waar u uw activiteit gedurende de dag kunt volgen en gegevens kunt synchroniseren met de Health-applicatie. Het horloge kan de hartslag op dat moment en op een vooraf bepaalde periode meten. De Workout-app heeft meer geavanceerde functies voor hardlopen, fietsen en trainen.

Zonder een verbinding met de iPhone wordt de Apple Watch bijna nutteloos, maar wanneer hij wordt gebundeld met een smartphone, kan een persoon meer autonoom zijn. Dankzij de gedeelde Wi-Fi-verbinding zendt het horloge alle telefoonmeldingen uit, zelfs in een gebied met een zwak signaal. Het is ook handig in de badkamer en onder de douche, wanneer het lastig is om je telefoon mee te nemen, maar je moet contact houden. Nu is het niet nodig om de telefoon in de metro te bereiken of door muzieknummers te bladeren als de telefoon in de kamer wordt opgeladen. U kunt rechtstreeks vanaf uw horloge naar muziek luisteren en meldingen ontvangen.

Apple Watch
Apple Watch

Met Apple Watch kun je beginnen met het leren van een vreemde taal door de juiste applicatie te downloaden of de rekenmachine aan te zetten en direct het resultaat te zien, het weer, de promoties en de koers te zien. Vanaf het horloge kunt u navigeren en screenshots maken. De gadget is vochtbestendig, dus je kunt douchen, je handen wassen en niet bang zijn voor regen in Apple smartwatches.

Aanbevolen: