Hoe Apple Hintte Naar Een Nieuwe IPhone-releasedatum

Hoe Apple Hintte Naar Een Nieuwe IPhone-releasedatum
Hoe Apple Hintte Naar Een Nieuwe IPhone-releasedatum

Video: Hoe Apple Hintte Naar Een Nieuwe IPhone-releasedatum

Video: Hoe Apple Hintte Naar Een Nieuwe IPhone-releasedatum
Video: iPhone 13 Release Date and Price – iPhone 13 Feature MISSING the Launch Date! 2024, April
Anonim

Begin september 2012 maakte Apple een sensationeel statement waar iedereen die geïnteresseerd is in nieuwe producten onder dit merk al zo lang op wacht. Het betreft de releasedatum van het volgende iPhone-telefoonmodel.

Hoe Apple hintte naar een nieuwe iPhone-releasedatum
Hoe Apple hintte naar een nieuwe iPhone-releasedatum

Apple heeft een lange traditie in het aankondigen van grote innovaties in het vroege najaar. Zo werd eind september 2011 de iPhone 4S communicator gepresenteerd. Tegelijkertijd werd dit evenement niet zo enthousiast begroet als het publiek had verwacht toen het bedrijf de vijfde versie van het model aankondigde. Eindelijk waren de verwachtingen voorbij en werd de releasedatum onthuld. Volgens voorlopige gegevens wordt de nieuwe Apple-smartphone op 12 september gepresenteerd. Deze datum stond vermeld in de uitnodigingen die het bedrijf aan journalisten stuurde.

Apple slaagde erin de intrige te behouden zonder de details van de aanstaande presentatie te onthullen, maar de uitnodigingstekst bevat een hint: het is bijna zover. Deze inscriptie gaat vergezeld van het cijfer 12, dat een schaduw werpt in de vorm van een vijf. Dit is hoe Apple hoogstwaarschijnlijk probeert te vertellen wanneer de nieuwe versie van de smartphone zal worden gepresenteerd, die hoogstwaarschijnlijk de iPhone 5 zal heten.

Volgens geruchten zal de iPhone 5 een scherm krijgen dat iets groter is dan zijn voorganger iPhone 4S: de diagonaal van het vernieuwde scherm zal toenemen tot zo'n 4 inch. Momenteel hebben alle uitgebrachte versies van de iPhone een 3,5-inch scherm. De nieuwigheid wordt ook geleverd met een bijgewerkt besturingssysteem genaamd iOS 6. Ten slotte is het de bedoeling dat de glazen achterkant van het apparaat wordt vervangen door een metalen exemplaar.

De presentatie van de nieuwe versie van de iPhone vindt plaats in San Francisco, in het Yerba Buena Arts Center. Volgens de verwachtingen van analisten zal het vijfde model van de telefoon alle verkooprecords van de vorige versies breken.

De pers meldde eerder de vermoedelijke datum van de presentatie van de iPhone 5 - 12 september. Ook zal volgens geruchten het publiek waarschijnlijk de nieuwe iPad mini te zien krijgen - een kleine versie van de populaire tablet. Bovendien wordt de mogelijke datum voor de start van officiële leveringen van nieuwe producten 21 september genoemd.

Aanbevolen: