Een Oud Yota-modem Wijzigen In Een Nieuwe?

Inhoudsopgave:

Een Oud Yota-modem Wijzigen In Een Nieuwe?
Een Oud Yota-modem Wijzigen In Een Nieuwe?

Video: Een Oud Yota-modem Wijzigen In Een Nieuwe?

Video: Een Oud Yota-modem Wijzigen In Een Nieuwe?
Video: YOTA НАС ОБМАНЫВАЕТ!!! КАК УЛУЧШИТЬ СКОРОСТЬ МОДЕМА YOTA 4G Wi-Fi И ПОЧЕМУ МОДЕМ ГРЕЕТСЯ?!! 2024, April
Anonim

Het bedrijf "Skartel" - de maker van de Yota-modem - kondigde de overgang aan van het pseudo-4G WiMAX-communicatieformaat naar de echte 4G-LTE (Long Term Evolution) -standaard. Tegelijkertijd wordt de oude apparatuur geleidelijk volledig uitgeschakeld. Om geen klanten te verliezen, kondigde de telecomoperator de vervanging van oude modems aan voor nieuwe die voldoen aan de eisen van het LTE-formaat.

Een oud Yota-modem wijzigen in een nieuwe?
Een oud Yota-modem wijzigen in een nieuwe?

Noodzakelijk

  • - opdracht tot dienstverlening;
  • - een kopie van het paspoort van een burger van de Russische Federatie;
  • - oude Yota-modem.

instructies:

Stap 1

Wijzigingen in de communicatiestandaard hebben gevolgen voor vijf steden: Moskou, St. Petersburg, Ufa, Krasnodar en Sochi. Om oude apparatuur in te ruilen voor LTE-modems, heb je tijd tot september 2012, wanneer de WiMAX-service volledig wordt uitgeschakeld. Daarnaast moet u aan een aantal voorwaarden voldoen.

Stap 2

Ten eerste moet u een actieve gebruiker van de Yota-operator zijn. De medewerkers van het bedrijf geven officieel geen commentaar op wat dit betekent. Maar in verschillende fora die met name Yota en de voorwaarden van de uitwisseling bespreken, wordt gezegd dat hiervoor een van de abonnementen actief moet zijn. Dat wil zeggen, als je om wat voor reden dan ook niet hebt betaald voor het gebruik van Yota-services of hebt besloten deze persoonlijk op te schorten, kun je de modem niet omwisselen.

Stap 3

Voor het omwisselen van een modem kom je naar het kantoor van de Yota telecomoperator. U moet een kopie van de serviceovereenkomst, een kopie van het paspoort van een burger van de Russische Federatie en een oud WiMAX Yota-modem bij u hebben.

Stap 4

Schrijf een aanvraag voor de uitwisseling van apparatuur. Het zal worden beoordeeld en u wordt op de hoogte gebracht van de beslissing. U dient de nieuwe apparatuur zelf op te halen.

Stap 5

De kosten van de uitwisselingsservice (onder voorbehoud van inwisseling voor een modem met vergelijkbare kosten) bedragen 1 roebel. De volledige regels kunt u het beste opvragen bij het Yota-kantoor, aangezien de overeenkomst de exploitant toestaat deze eenzijdig te wijzigen. Als u de modem verandert naar een duurder en kwalitatief beter model, moet u het verschil in kosten bijbetalen.

Stap 6

U kunt ook de oude Yota-modem van elk communicatieformaat (WiMAX of LTE) en verbindingsmethode (USB, PC-express) wijzigen in een nieuwe. In dit geval dient u contact op te nemen met een erkende dealer. Schrijf een verklaring, presenteer een oud (werkend) modem. Bij een nieuwe modem moet u het prijsverschil bijbetalen.

Aanbevolen: