Hoe Een Nieuwe IPhone Te Activeren

Inhoudsopgave:

Hoe Een Nieuwe IPhone Te Activeren
Hoe Een Nieuwe IPhone Te Activeren

Video: Hoe Een Nieuwe IPhone Te Activeren

Video: Hoe Een Nieuwe IPhone Te Activeren
Video: How to Set Up and Activate iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Mini 2024, Mei
Anonim

Nadat u een iPhone hebt gekocht, moet u deze activeren om de basisfuncties uit te voeren. Totdat deze is geactiveerd, kunt u geen gebruik maken van internet, iPod en andere extra functies. U kunt ook niet bellen. In deze modus is alleen een oproep naar 911 beschikbaar.

Hoe een nieuwe iPhone te activeren
Hoe een nieuwe iPhone te activeren

Het is nodig

  • - een computer;
  • - Internetverbinding.

instructies:

Stap 1

Download de nieuwste iTunes-software van de officiële website van de ontwikkelaar. Houd er rekening mee dat u de applicatie moet downloaden volgens de software die op uw computer is geïnstalleerd.

Stap 2

Installeer het en sluit het apparaat vervolgens aan op de computer met behulp van de meegeleverde kabel, nadat u ervoor heeft gezorgd dat de SIM-kaart zich in het juiste compartiment van uw mobiele apparaat bevindt en dat de telefoon volledig is opgeladen. Verbinden met het internet.

Stap 3

Lees de voorwaarden van de licentieovereenkomst, accepteer deze en ga verder met het activeren van uw mobiele apparaat. Vul vervolgens de nodige gegevens in voor hun latere verzending. Vink ze aan en klik vervolgens op de knop "Verzenden". Het programma stuurt automatisch alle informatie naar Apple en je garantie voor het apparaat en de iPhone zelf wordt geactiveerd.

Stap 4

Controleer de werking van alle menu-items op uw telefoon, maak een testverbinding met internet en voer een testoproep uit. Als alle functies volledig voor u beschikbaar zijn, is de activering van het mobiele apparaat correct uitgevoerd.

Stap 5

Als u na het indienen van de autorisatiegegevens bepaalde problemen ondervindt bij het activeren van uw mobiele apparaat, neem dan contact op met de technische ondersteuningsdienst van de fabrikant of met de verkoper of leverancier. Dit kan te wijten zijn aan het feit dat het apparaat de simkaart van uw provider gewoon niet ondersteunt of andere problemen heeft.

Stap 6

Om ze te vermijden, moet u mobiele iPhone-telefoons kopen in Apple-showrooms in uw stad of in speciale winkels die mobiele apparatuur verkopen. Probeer indien mogelijk twijfelachtige verkooppunten te vermijden en goederen te kopen via niet-officiële internetbronnen.

Aanbevolen: