IOS 11: Herziening Van Het Nieuwe Besturingssysteem Voor Nieuwe En Oude IPhones En IPads

Inhoudsopgave:

IOS 11: Herziening Van Het Nieuwe Besturingssysteem Voor Nieuwe En Oude IPhones En IPads
IOS 11: Herziening Van Het Nieuwe Besturingssysteem Voor Nieuwe En Oude IPhones En IPads

Video: IOS 11: Herziening Van Het Nieuwe Besturingssysteem Voor Nieuwe En Oude IPhones En IPads

Video: IOS 11: Herziening Van Het Nieuwe Besturingssysteem Voor Nieuwe En Oude IPhones En IPads
Video: Обзор iOS 11 на iPhone и iPad! Что нового? 2024, April
Anonim

Apple introduceerde IOS 11 - een besturingssysteem dat na de presentatie een gemengde indruk achterliet. Velen hebben deze firmware al op hun apparaten geïnstalleerd, bekeken hoe het werkt en gebruikten het.

iOS 11: herziening van het nieuwe besturingssysteem voor nieuwe en oude iPhones en iPads
iOS 11: herziening van het nieuwe besturingssysteem voor nieuwe en oude iPhones en iPads

Hoe iOS 11 werkt op apparaten zoals: iPhone 5s, iPhone SE, iPhone 6

De officiële releasedatum van het besturingssysteem in Rusland is 5 juni 2017.

iPhone 5s

Na het updaten naar IOS 11 vanaf IOS 10.3.3 (dit is de oude ios), gaat de telefoon 14 seconden langzamer aan (laden duurt 50 seconden in plaats van 36). De conclusie is teleurstellend, zeker als je bedenkt hoeveel updates deze telefoon heeft gekregen sinds de release in 2017 in versie IOS 7. Vijf updates die elk de prestaties met gemiddeld 10 seconden verminderen. Bovendien is 5 updates voor de iPhone, zoals de praktijk van eerdere versies laat zien, bijna een record. Bij elk volgend apparaat begint het steeds slechter te werken, wat eerst je uithoudingsvermogen traint, maar dan leidt tot de onmogelijkheid van de werking ervan.

iPhone SE

Dit is niet zo'n oude versie van de iPhone, hij is nog steeds te koop vandaag. Bestaat uit een 64-bit dual-core Apple A9-processor en 2 GB RAM. Het wordt ingeschakeld op IOS 11 in 22 seconden (IOS 10.3.3 - 19 seconden). Zoals je kunt zien, is de prestatiedaling bij elke nieuwe update normaal voor de iPhone, maar in vergelijking met de iPhone 5s SE werkte het niet veel slechter met het nieuwe besturingssysteem.

Iphone 6

De update-release is dezelfde prestatievermindering als in de vorige twee voorbeelden. Het is vermeldenswaard dat dit IOS 11 is - niet zo'n wereldwijde update; in feite heeft het alleen de interface, pictogrammen bijgewerkt en de animatie versneld. In principe kunnen de iPhone SE en iPhone 6 dit aan, maar hun prestaties zullen aanzienlijk afnemen en er is geen reden om te praten over het updaten van de iPhone 5s.

Een gedetailleerd overzicht van de verschillen tussen iOS 11 en eerdere iPhone-updates

  1. In os-11, wanneer de home-knop wordt aangeraakt en de eigenaar met succes is geverifieerd via Touch ID, zal de iPhone of iPad onmiddellijk een springplank weergeven. En aangezien dit proces vrij snel verloopt, is het soms zelfs moeilijk om bij te houden van welk programma de meldingen kwamen op het vergrendelde scherm. U kunt deze functie uitschakelen: Instellingen> Algemeen> Toegankelijkheid> Startpagina> Veeg om te openen. Door nu Touch ID aan te raken, wordt het ontgrendeld en om naar de springplank te gaan, moet u op de startknop drukken.

  2. Toen Apple de optie om de automatische helderheid handmatig in/uit te schakelen uit het menu Display & Brightness verwijderde, werd het mogelijk om dit op een andere manier te configureren, namelijk: Toegankelijkheid > Display Customization. U kunt ook eenvoudig zoeken naar "Auto Brightness" om hetzelfde resultaat te krijgen.
  3. Als vrienden en kennissen bij je thuis komen, dan is het eerste wat ze je vragen natuurlijk om je wifi te verspreiden. Met IOS 11 hoef je geen code meer te onthouden en vervolgens handmatig in te voeren. Je kunt je vrienden eenvoudig vragen om verbinding te maken met je router. Hoe IOS 11-apparaten die op dit toegangspunt zijn aangesloten, worden gevraagd om een wachtwoord te verstrekken. Klik op het bericht en het wachtwoord wordt automatisch ingevuld op het gastapparaat. Een opvallend verschil tussen de oude update en de nieuwe!
  4. In de instellingen voor geluiden en tactiele signalen is er een nieuwe optie "Wijzigen met knoppen" Als de schakelaar voor deze optie is uitgeschakeld, wijzigt u op elk punt in het systeem het volume van systeemmeldingen en bijvoorbeeld het geluid in games, en om het belvolume te wijzigen, moet u naar de instellingen opnieuw. Maakt niet uit waar je bent. Als u deze schakelaar activeert, wijzigen de knoppen op de behuizing op het bureaublad en in systeemtoepassingen het belvolume en in games en toepassingen van derden - het geluidsvolume.

  5. Siri is ondubbelzinnig gemaakt voor spraakcommunicatie, maar op drukke plaatsen en in kamers met sterke echo's worden woorden niet altijd correct herkend. In dergelijke gevallen kun je het beste naar Instellingen> Algemeen> Toegankelijkheid> Siri> Typen voor Siri gaan. Als u nu Siri met uw stem belt, verschijnt er onderaan een regel waarin u wordt gevraagd een verzoek in te voeren via het toetsenbord.
  6. U kunt uw telefoon ook uitschakelen als de aan / uit-knop kapot is. Dus Instellingen> Algemeen> Uitschakelen. Maar om de smartphone in te schakelen, hoeft u hem alleen maar op te laden.
  7. De nieuwe firmware heeft de langverwachte functie om video op te nemen vanaf het iPhone-scherm. Instellingen> Controlecentrum> Controle-instellingen> voeg Schermopname-item toe door op de "+" te klikken.

De conclusie is dus dat je beter niet update naar iOS 11 als je een iPhone 5s, iPhone 6 of iPad van de meest bebaarde generaties hebt. Op deze toestellen maakt de nieuwste editie niet uit en gaat de batterijlading veel sneller weg. En het zal bijna onmogelijk zijn om terug te gaan naar IOS 10, het is niet langer ondertekend door Apple.

Aanbevolen: