Hoe Kom Je Erachter Waar De Telefoon Nu Is?

Inhoudsopgave:

Hoe Kom Je Erachter Waar De Telefoon Nu Is?
Hoe Kom Je Erachter Waar De Telefoon Nu Is?

Video: Hoe Kom Je Erachter Waar De Telefoon Nu Is?

Video: Hoe Kom Je Erachter Waar De Telefoon Nu Is?
Video: Hoe kom je erachter waar je als bedrijf uniek in bent? Wat zijn je USP's en hoe verwoord je ze goed? 2024, April
Anonim

Om een mobiele telefoon te lokaliseren, kan een abonnee van een van de grootste telecomoperators (Megafon, Beeline, MTS) een speciale dienst gebruiken. Het kan trouwens zowel gratis als betaald zijn, het hangt allemaal af van het bedrijf.

Hoe kom je erachter waar de telefoon nu is?
Hoe kom je erachter waar de telefoon nu is?

Noodzakelijk

mobiele telefoon

instructies:

Stap 1

Als u een gebruiker bent van de MTS-telecomoperator, sluit u de zogenaamde locator aan - een dienst waarmee u telefonisch de locatie van de eigenaar kunt achterhalen. Locator is zeer eenvoudig te gebruiken. Om toegang te krijgen, stuur je gewoon een sms-bericht vanaf je mobiele telefoon, geef in de tekst het telefoonnummer aan van de abonnee die je zoekt. Stuur dan een sms naar het verkorte nummer 6677. "Locator" is ook beschikbaar via internet, u kunt meer informatie vinden op mpoisk.ru. Deze dienst wordt gratis aangeboden.

Stap 2

Beeline-abonnees kunnen de zoekopdracht ook op elk moment gebruiken. Stuur hiervoor een sms-bericht naar verkort nummer 684. Zorg ervoor dat u de letter L in de tekst opneemt. Het verzenden van elk dergelijk verzoek kost 2,05 roebel.

Stap 3

Als u gebruik maakt van de diensten van de telecomoperator "Megafon", kunt u op twee manieren de locatie van uw mobiele telefoon vinden. Maak hiervoor gebruik van een van de diensten. De eerste is ontwikkeld voor een kleine kring van abonnees, meer bepaald voor ouders en hun kinderen. Daarom is het gebruik van de "locator" alleen beschikbaar voor specifieke tariefplannen. De volledige lijst staat op de officiële Megafon-website megafon.ru. Sommigen van hen: "Smeshariki" en "Ring-Ding". Natuurlijk kunnen deze tarieven in de loop van de tijd veranderen, daarom bezoekt u soms de hoofdwebsite van Megafon om nieuwe informatie te bekijken.

Stap 4

De tweede dienst is beschikbaar voor elke klant van het bedrijf, ongeacht welk tariefplan hij momenteel heeft. Om toegang te krijgen tot de "locator", gaat u naar de site die specifiek is gewijd aan deze dienst. Je kunt het vinden op locator.megafon.ru. Ook op deze bron vindt u een aanvraagformulier dat moet worden ingevuld en vervolgens naar de Megafon-operator moet worden gestuurd. Nadat uw aanvraag is ontvangen, wordt er een sms-bericht naar uw mobiele telefoon verzonden, waarin de exacte coördinaten van de locatie van de abonnee worden geschreven. Naast de site is er ook een USSD-nummer (*148 * abonneenummer #) en een nummer om te bellen naar 0888.

Aanbevolen: