Een Tijdschrift Van Nokia Verwijderen

Inhoudsopgave:

Een Tijdschrift Van Nokia Verwijderen
Een Tijdschrift Van Nokia Verwijderen

Video: Een Tijdschrift Van Nokia Verwijderen

Video: Een Tijdschrift Van Nokia Verwijderen
Video: Nokia 1600 Insert SIM 2024, Mei
Anonim

Records over een bepaald aantal gevoerde oproepen worden altijd opgeslagen in het geheugen van de telefoon. Deze gegevens kunnen naar eigen goeddunken volledig of element voor element worden verwijderd, de bediening is ongeveer hetzelfde op alle Nokia-modellen.

Een tijdschrift van Nokia verwijderen
Een tijdschrift van Nokia verwijderen

Noodzakelijk

telefoon

instructies:

Stap 1

Ga naar het hoofdmenu van je Nokia-telefoon en selecteer het item "Journaal". Selecteer de datateller die u wilt resetten. Dit kan een logboek zijn van inkomende, uitgaande, gemiste oproepen, boekhouding van inkomend en uitgaand internetverkeer, de duur van oproepen. Klik op de door u gekozen positie met de linkermuisknop en selecteer "Lijst wissen", en wacht tot het systeem het logboek van uw mobiele apparaat verwijdert.

Stap 2

Druk in de standby-modus van je telefoon op de knop voor het verzenden van oproepen, waarna je een lijst ziet met de laatste oproepen die door jou of naar jou zijn gedaan. Selecteer de gewenste positie en klik op de actie "Verwijderen" in het contextmenu, selecteer vervolgens alle andere of meerdere ervan.

Stap 3

Druk op de linker- en rechterknop om door de groepen Inkomend, Uitgaand en Gemiste oproep te navigeren. Dit is veel sneller dan via het menu, echter alleen de bellijst is hier beschikbaar, de rest (duur en hoeveelheid verkeer) wordt alleen gereset via het menu "Log".

Stap 4

Door op de verzendknop te klikken, selecteert u het logboek dat u wilt verwijderen. Nadat u er een positie van hebt gemarkeerd, selecteert u "Lijst verwijderen" in het contextmenu. Doe indien nodig hetzelfde voor de rest van de oproepgroepen als u het hele logboek wilt verwijderen.

Stap 5

Om de volledige lijst met berichten op uw Nokia-telefoon te verwijderen, gaat u naar het menu Berichten, selecteert u de map Inbox, Outbox of Verzonden items. Selecteer het item "Alles markeren" in het contextmenu en klik op verwijderen. Bij sommige telefoonmodellen is deze actie alleen toegestaan wanneer u een speciale telefooncode invoert, die, als u deze niet heeft gewijzigd, standaard 0000 is, om een code ter bevestiging moet vragen.

Aanbevolen: