Hoe Standaardbeltonen Van Nokia Te Verwijderen

Inhoudsopgave:

Hoe Standaardbeltonen Van Nokia Te Verwijderen
Hoe Standaardbeltonen Van Nokia Te Verwijderen

Video: Hoe Standaardbeltonen Van Nokia Te Verwijderen

Video: Hoe Standaardbeltonen Van Nokia Te Verwijderen
Video: Clear defaults ringtone 2024, Mei
Anonim

Onze voortschrijdende 21e eeuw is uiterst moeilijk voorstelbaar zonder mobiele apparaten, computers, televisies en andere elektronische apparatuur. Alle diversiteit aan computers is zo in ons leven opgegaan dat het proces van uitroeiing volkomen onmogelijk lijkt.

Hoe standaardbeltonen van Nokia te verwijderen
Hoe standaardbeltonen van Nokia te verwijderen

instructies:

Stap 1

Om van standaard melodieën af te komen, moet je eerst de telefoonreeks aanpakken. Als je een gewone mobiele telefoon hebt (geen smartphone), dan moet je het volgende doen: - De map met de melodieën heet "Signalen". De eerste prioriteit is om deze map te openen. Om dit te doen, drukt u op "Menu", opent u de link "Galerij", en dit is waar deze geliefde papa zich bevindt. In telefoons met standaardsoftware is dit de derde van onderen - Open het, er zijn een aantal mappen (meestal twee - "Ringtones" en "Signals"). Elk van hen bevat beltonen en realtones die samen met de firmware naar de telefoon worden gedownload. Dit zijn de standaard melodieën. Er zijn ook momenten waarop de soundtracks zich onder deze mappen bevinden. Tik in dat geval op Opties> Alles selecteren> Gemarkeerd verwijderen. U kunt ook elk signaal om de beurt verwijderen: beweeg de cursor over de melodie, druk op Opties> Verwijderen, enzovoort bij elke track. Maar het kan veel tijd kosten, afhankelijk van het aantal signalen - Als de melodieën zijn opgeslagen in de bovenstaande mappen, ga dan om de beurt naar elk van de mappen en gebruik hetzelfde algoritme om de melodieën te verwijderen.

Stap 2

Ben je de eigenaar van een smartphone, dan is hier alles veel eenvoudiger. Alle standaardmelodieën worden afgespeeld in de speler van de telefoon. Ga naar de speler, kies "Muziekbibliotheek"> "Alle nummers" en zoek in de lijst die verschijnt je signalen. Plaats de muisaanwijzer erop en klik op Opties> Markeren. Markeer de gewenste bestanden en nogmaals Opties> Verwijderen. Klaar.

Stap 3

U kunt de bestandsbeheerder gebruiken. Ga erin, open "Telefoon C-geheugen", selecteer de map met de naam "Signalen" en volg het algoritme: "Opties"> "Alles selecteren"> "Gemarkeerd verwijderen".

Stap 4

U kunt standaardmuziek verwijderen met uw computer. Deze methode is vergelijkbaar met de vorige. Het enige verschil is de manier om in het telefoongeheugen te komen. Sluit uw mobiele apparaat met een kabel aan op uw pc. Er wordt een venster weergegeven op de telefoon. Selecteer "Telefoongeheugen", open vervolgens op de pc "Mijn computer" en ga via de verkenner naar de telefoon (deze wordt weergegeven als een flashstation). En volg dan het principe waarin de bestandsbeheerder werd gebruikt.

Aanbevolen: