Een Toepassing Verwijderen Van Nokia

Inhoudsopgave:

Een Toepassing Verwijderen Van Nokia
Een Toepassing Verwijderen Van Nokia

Video: Een Toepassing Verwijderen Van Nokia

Video: Een Toepassing Verwijderen Van Nokia
Video: How to Uninstall an App on Nokia X Android Phone 2024, Mei
Anonim

Mobiele telefoons en smartphones van Nokia blijven populair onder gebruikers van mobiele apparaten vanwege hun technische en softwaremogelijkheden. Indien gewenst kan de eigenaar van het apparaat verschillende applicaties installeren of verwijderen.

Een toepassing verwijderen van Nokia
Een toepassing verwijderen van Nokia

instructies:

Stap 1

Verwijder de app met een van de beschikbare methoden, afhankelijk van het mobiele platform van uw apparaat. Als u een gewone mobiele telefoon van Nokia gebruikt, gaat u naar het gedeelte Opties van het hoofdmenu om programma's te verwijderen. Selecteer "Applicatiebeheer" en daarin - "Geïnstalleerde toepassingen". Wacht tot de volledige lijst met geïnstalleerde applicaties is geladen en navigeer naar degene die je nodig hebt. Druk op de functietoets onder het telefoonscherm en selecteer "Verwijderen" in het menu dat verschijnt.

Stap 2

Om applicaties op Nokia touchscreen-smartphones met Windows Mobile te verwijderen, veeg je om de lijst met beschikbare applicaties te openen. Selecteer het juiste programma, klik op het pictogram en houd het een paar seconden vast. Selecteer de optie "Ja" wanneer u wordt gevraagd om te verwijderen.

Stap 3

Als u een Symbian-smartphone gebruikt, kunt u de toepassing verwijderen via het programma Bestandsbeheer, dat aanvankelijk op sommige modellen beschikbaar is of van internet kan worden gedownload. Navigeer in "Bestandsbeheer" naar de map of het pictogram met de naam van de toepassing die u nodig hebt en verwijder deze door het juiste item te selecteren met de functietoets.

Aanbevolen: