Hoe Te Herschrijven Vanaf Een Camera

Inhoudsopgave:

Hoe Te Herschrijven Vanaf Een Camera
Hoe Te Herschrijven Vanaf Een Camera

Video: Hoe Te Herschrijven Vanaf Een Camera

Video: Hoe Te Herschrijven Vanaf Een Camera
Video: Hoe om te schieten een Top Spin Dip Free Kick zoals Bale & Ronaldo door freekickerz 2024, Mei
Anonim

Tegenwoordig heeft bijna elk huis een digitale videocamera. Maar hoe kopieer je van camera naar computer? Velen hebben hier problemen mee. In feite is alles heel eenvoudig. En zelfs een klein kind kan dit alleen aan als je een paar subtiliteiten kent.

Hoe te herschrijven vanaf een camera
Hoe te herschrijven vanaf een camera

Het is nodig

Camera, computer, USB-kabel, schijven die bij de camera worden geleverd

instructies:

Stap 1

Zet de computer aan en zoek de connector op de MiniUSB-camera, we zullen het snoer daar, het andere uiteinde, respectievelijk in de computer steken, de USB-ingang.

Stap 2

Download de stuurprogramma's en installeer ze. Toen u de camera kocht, moesten er in de doos installatieschijven zijn, met andere woorden, stuurprogramma's. Ze moeten op uw computer worden geïnstalleerd.

Stap 3

Sluit alles aan. Programma's installeren. Dan moet je de camera aanzetten.

Stap 4

Zet de camera aan. Na het inschakelen van de camera zou het venster "Zoeken naar nieuwe apparatuur" op het computerscherm moeten verschijnen. De computer zou de camera moeten vinden.

Stap 5

Voer het programma uit dat op de schijf is geleverd als de computer de camera heeft gevonden. Als je het om een of andere reden niet begrijpt of het niet leuk vindt, dan kun je elk ander standaardprogramma gebruiken, zoals bijvoorbeeld Windows Movie Maker.

Stap 6

Start Windows Movie Maker, dat bijna iedereen op zijn computer heeft staan. In eerste instantie moet u naar het menu "Start" gaan. Het menu bevindt zich op het werkpaneel. Zoek in het menu "Start" naar "Programma's", daar zal het Windows Movie Maker zijn.

Stap 7

Open Windows Movie Maker, te vinden op de tabbladen Bestand, te vinden in het menu Bestand, Video opnemen vanaf een videoapparaat. Door op "Opnemen vanaf een videoapparaat" te klikken, moet u de opnameparameters instellen, dat wil zeggen videokwaliteit, resolutie en beeldverhouding. En alles, klik op "Start", de opname ging. Je bent al aan het herschrijven vanaf de camera.

Aanbevolen: