Hoe De Eigendom Van Het Nummer Te Controleren?

Inhoudsopgave:

Hoe De Eigendom Van Het Nummer Te Controleren?
Hoe De Eigendom Van Het Nummer Te Controleren?

Video: Hoe De Eigendom Van Het Nummer Te Controleren?

Video: Hoe De Eigendom Van Het Nummer Te Controleren?
Video: Hoe kan 5000 euro je hele leven veranderen? 2024, April
Anonim

De eerste drie cijfers na de landcode, die ook een identificatiecode is, geven aan dat het telefoonnummer van een bepaalde netwerkoperator is. Dit is typisch voor telefoonnummers van alle landen en operators.

Hoe de eigendom van het nummer te controleren?
Hoe de eigendom van het nummer te controleren?

Het is nodig

Internet toegang

instructies:

Stap 1

Om te bepalen of het nummer bij een land hoort, kijkt u naar het eerste cijfer na de plus. Open daarna de tabel met landnummers op internet, bijvoorbeeld: https://www.hella.ru/code/codeworld.htm, https://www.telcode.ru/intercod/ of https:// code.agava.ru /. Op dezelfde manier kunt u meer te weten komen over een meer gedetailleerde territoriale verwantschap.

Stap 2

Als u wilt weten of een mobiel telefoonnummer aan een mobiele provider toebehoort, zoek dan naar de code op internet en gebruik hiervoor de drie cijfers na de landidentificatie. U kunt er ook associatief achter komen of op de officiële website van de exploitant.

Stap 3

Gebruik de bron https://www.numberingplans.com/?page=analysis om de exacte informatie te vinden over de locatie van de abonnee waarin u geïnteresseerd bent. Selecteer aan de linkerkant van het menu het item Nummeranalysetool en ga vervolgens naar de telefoonnummercontrole in het geopende venster.

Stap 4

Voer het abonneenummer in internationaal formaat in, rekening houdend met de regels: de eerste is de landcode met een plusteken ervoor, gevolgd door een driecijferige code. Als het netnummer uit vier cijfers bestaat, voert u toch het driecijferige nummer in. Ze worden allemaal ingevoerd via een streepje.

Stap 5

Voer vervolgens de resterende cijfers in een enkel nummer in. Druk op Enter en wacht tot de resultaten worden weergegeven. Let op: dit geldt voor zowel vaste als mobiele telefoonnummers.

Stap 6

Bekijk de informatie op de volgende pagina, het zal het nummer weergeven dat hoort bij het land, de stad, de regio, de operator, enzovoort. Bij foutieve invoer worden de resultaten niet getoond. Deze service is gratis, dus gebruik geen alternatieve betaalde hulp om in de toekomst dergelijke informatie te vinden (typisch voor sommige sites).

Aanbevolen: