Hoe Geld Op Een Megafoonkaart Te Zetten

Hoe Geld Op Een Megafoonkaart Te Zetten
Hoe Geld Op Een Megafoonkaart Te Zetten

Video: Hoe Geld Op Een Megafoonkaart Te Zetten

Video: Hoe Geld Op Een Megafoonkaart Te Zetten
Video: LET OP❗ HOE JE SAZAN VIS SMAKELIJK BAKT! Recepten van Murat. 2024, April
Anonim

Het is tegenwoordig heel belangrijk om in contact te blijven. Maar er is niet altijd de mogelijkheid en de wens om eropuit te gaan om je saldo aan te vullen. Geld op een Megafon-kaart zetten is in dit geval een uitstekende optie. Dit kan immers alleen met een telefoon, internet en bankpas. Er zijn 4 manieren om geld van een kaart op Megafon te zetten, en ze zijn allemaal vrij eenvoudig uit te voeren.

geld op de megafoonkaart zetten
geld op de megafoonkaart zetten

Operators proberen het saldo van de abonnee op steeds handiger manieren aan te vullen. Nu kunt u op vele manieren geld op Megafon zetten en uw saldo aanvullen met een kaart - een geweldige manier voor degenen die het huis niet willen of kunnen verlaten.

Hoe het saldo opwaarderen met een Sberbank-kaart

Sberbank-kaarthouders kunnen de Mobile Bank-service activeren, die niet alleen helpt om geld te storten met een kaart zonder rente, maar ook om een "Autopayment" uit te voeren. Deze dienst vult het saldo zelf aan binnen de door de abonnee gespecificeerde tijdsperiode. Directe storting van geld zonder commissie maakt deze methode van geld storten bijna ideaal.

Voor het uitvoeren van een bewerking door het verzenden van een verzoek, wordt alleen geld van de telefoon gehaald voor sms tegen het Megafon-tarief. Voor de operatie moet je een sms-bericht sturen naar nummer 900 met de tekst, die aangeeft naar welk nummer de overschrijving wordt gedaan (het nummer moet worden geschreven zonder 8), het overschrijvingsbedrag en de laatste 4 cijfers van de kaart aantal. Alle gegevens worden ingevoerd via een spatie.

Hoe geld op een Megafon-kaart te zetten via internet

положить=
положить=

Een andere gemakkelijke manier om je saldo aan te vullen met een kaart is de website van de Megafon-operator. Om het te implementeren, moet u naar de Megafon-website gaan en de link "Betaling" volgen. Nu moet u uw saldo opwaarderen door een speciaal formulier in te vullen. Bij het kiezen van een betaalmethode dient u te klikken op aanvullen met een Visa of MasterCard Bankkaart. De dienst zal de abonnee zelfstandig doorverwijzen naar de pagina met het invullen van de kaartgegevens. Na het invullen krijgt de eigenaar van de Megafon simkaart een bericht op de telefoon met een bevestigingscode voor de operatie. Het moet in het servicevenster worden ingevoerd. Het geld wordt vrijwel direct bijgeschreven.

Op dezelfde manier kunt u het saldo aanvullen door naar de website van uw kaart te gaan. In uw persoonlijke account is er een tabblad "Bewerkingen" of "Betalingen". door erop te klikken, ziet u een bijna identiek venster voor het invullen van de gegevens.

Hoe geld op Megafoon te zetten met behulp van het spraakmenu

Om deze handeling uit te voeren, moet u het Megafon-servicenummer 0500910 bellen. Het spraakmenu biedt opties om het gesprek voort te zetten. Aanvulling van het account wordt opgeroepen met toets 2. Vervolgens moet u naar de instructies van de assistent luisteren en alle noodzakelijke bewerkingen uitvoeren.

Hoe geld op Megafon te zetten via de "Servicegids"

Voor deze procedure moet je naar de site https://sg.megafon.ru gaan en je telefoonnummer invoeren in het venster dat verschijnt. Door op het tabblad "Betalingen" te klikken, ziet u verschillende soorten bewerkingen, waaronder "Uw rekening aanvullen met een bankkaart". Door een speciaal formulier in te vullen met vermelding van het telefoonnummer, de bankkaart en het bedrag om het saldo op te waarderen, zal Service Guide de abonnee doorverwijzen naar het venster voor het invoeren van het kaartwachtwoord dat de abonnee aan haar heeft toegewezen. In dit geval staat het geld uiterlijk een dag op de Megafon-rekening.

Aanbevolen: