Video Kopiëren Van Een Camera

Inhoudsopgave:

Video Kopiëren Van Een Camera
Video Kopiëren Van Een Camera

Video: Video Kopiëren Van Een Camera

Video: Video Kopiëren Van Een Camera
Video: How to Save a Recording to USB Memory Stick 2024, Mei
Anonim

Video's die op een camcorder zijn opgenomen, kunnen op verschillende manieren naar een computer worden gekopieerd. Het hangt allemaal af van het opslagmedium waarop het is opgeslagen. In sommige gevallen hebt u speciale software nodig om video over te zetten van een camcorder.

Video kopiëren van een camera
Video kopiëren van een camera

instructies:

Stap 1

Als de camera video opneemt op een verwisselbaar medium (flashkaart), sluit dan de videocamera aan op de computer om deze te kopiëren. Installeer indien nodig eerst speciale stuurprogramma's erop. De aangesloten camcorder moet door de computer worden herkend als een verwisselbare schijf. Open uw bestandsbeheerder, zoek het op en open het. Gewoonlijk is er slechts één filmmap op een bepaalde verwisselbare schijf. Kopieer ze allemaal of alleen de noodzakelijke en plak ze in een map op de lokale computer.

Stap 2

Als de flashkaart waarop de video is opgenomen niet in de camera is ingebouwd, verwijdert u deze om de video te kopiëren en plaatst u deze in een kaartlezer die op de computer is aangesloten of erin is ingebouwd. Open daarna de flashkaart met een bestandsbeheerder en kopieer de benodigde video's naar uw computer. Deze methode verschilt niet van het kopiëren van informatie van een gewone flashkaart, en het voordeel ten opzichte van het aansluiten van een hele camera is een hogere gegevensoverdrachtsnelheid en het ontbreken van de noodzaak om stuurprogramma's te installeren.

Stap 3

Wanneer u video opneemt op tape (bijvoorbeeld een miniDV-cassette), hebt u een speciale DV-kabel, een speciale kaart in de computer en een videobewerkingsprogramma zoals Pinnacle Studio nodig om de video van de camera te kopiëren. Om video te kopiëren, sluit u de camera aan op uw computer, start u het programma en klikt u op het tabblad "Capture". Klik daarna op de knop "Bladeren" en selecteer de map waarin de video zal worden gekopieerd. Stel ook de optimale instellingen in voor de kwaliteit en het formaat (indien nodig kan de video "on the fly" worden geconverteerd). Klik vervolgens op de knop Opname starten. Het kopiëren van een video duurt slechts zo lang als de vereiste video is.

Aanbevolen: