Hoe Activeer Ik Een Nieuwe Simkaart Megafon

Inhoudsopgave:

Hoe Activeer Ik Een Nieuwe Simkaart Megafon
Hoe Activeer Ik Een Nieuwe Simkaart Megafon

Video: Hoe Activeer Ik Een Nieuwe Simkaart Megafon

Video: Hoe Activeer Ik Een Nieuwe Simkaart Megafon
Video: Разблокировка sim. Megafon login+ 2024, April
Anonim

Om gebruik te kunnen maken van de diensten van de mobiele operator Megafon, moet je de gekochte simkaart activeren. Activering van de simkaart betekent uw akkoord met de voorwaarden van de overeenkomst.

Hoe activeer ik een nieuwe simkaart Megafon
Hoe activeer ik een nieuwe simkaart Megafon

instructies:

Stap 1

Bij aanschaf van een simkaart van het Megafon netwerk dient u de overeenkomst in te vullen die in de doos met de kaart zit. In het contract moet u het telefoonnummer dat aan deze simkaart is toegewezen, de volledige en correcte naam van het tariefplan (aangegeven op de achterkant van de omslag), uw achternaam, voornaam, patroniem en paspoortgegevens invullen. Het contract wordt in twee exemplaren gesloten. Eén exemplaar moet worden overhandigd aan de medewerker van het verkoopkantoor waar u de simkaart heeft gekocht. In dit geval vindt de activering automatisch plaats binnen 24 uur. In zeldzame gevallen duurt de activeringstijd drie werkdagen. Een werkdag is van 10.00 uur tot 18.00 uur 's avonds.

Stap 2

Als de kaart niet is geactiveerd, belt u vanaf een willekeurige telefoon het gratis nummer 8-800-333-05-00. Beschrijf uw probleem aan de medewerker van het callcenter van de ondersteuningsdienst, vertel: waar, wanneer en op wiens naam de simkaart is gekocht, telefoonnummer.

Stap 3

Kom rechtstreeks naar het kantoor van de telefoniste en vraag zijn personeel om hulp. In dit geval kan het activeringsproces worden teruggebracht tot enkele minuten.

Stap 4

Activeer de simkaart zelf door * 121 * PUK * Nummer # te kiezen vanaf uw mobiel met een andere Megafon-simkaart geïnstalleerd, waarbij PUK geheime nummers zijn die op het plastic zijn afgedrukt, compleet met de simkaart, en " Nummer "- het bijbehorende telefoonnummer met de nieuwe simkaart. Druk op de belknop.

Stap 5

Typ in de adresbalk van een browser het adres van de Service Guide-service van het Megafon-netwerk https://sg.megafon.ru/, voer uw telefoonnummer en PUK als wachtwoord in. Vul de vereiste velden in en verzend uw activeringsgegevens. Als reactie ontvangt u een sms over het succes van dit proces. Elk regiokantoor heeft vergelijkbare adressen. Voer bijvoorbeeld voor de regio Siberië https://sim.megafonsib.ru/ in de adresbalk in.

Aanbevolen: