Hoe Een Megafoon Te Verwijderen

Inhoudsopgave:

Hoe Een Megafoon Te Verwijderen
Hoe Een Megafoon Te Verwijderen

Video: Hoe Een Megafoon Te Verwijderen

Video: Hoe Een Megafoon Te Verwijderen
Video: 5 Things You're Doing WRONG When Removing Gel Polish! 2024, April
Anonim

Als u om welke reden dan ook uw Megafon-nummer wilt uitschakelen, moet u contact opnemen met de operator om de acties te verduidelijken. Meestal wordt de verbinding verbroken door medewerkers van klantenservicekantoren, maar er zijn andere manieren.

Hoe een megafoon te verwijderen
Hoe een megafoon te verwijderen

Het is nodig

paspoort

instructies:

Stap 1

Om de verbinding met uw telefoonnummer te verbreken dat u van de Megafon-gsm-operator hebt gekregen, moet u de verbinding verbreken bij een van de klantenservicekantoren of bij het verkooppunt van het bedrijf. U moet uw paspoort bij u hebben, maar alleen als de simkaart op uw naam is uitgegeven. Als het nummer op een andere persoon is geregistreerd, is zijn aanwezigheid ook vereist. In plaats van een paspoort kunt u volgens de wet elk ander document bij u hebben dat uw identiteit bewijst.

Stap 2

Schrijf een verklaring om de serviceovereenkomst te beëindigen. Geef indien nodig de simkaart terug aan Megafon-medewerkers. Na een bepaalde tijd is uw nummer niet meer beschikbaar en wordt het van uw naam afgeschreven in de database van de mobiele operator.

Stap 3

Houd er rekening mee dat om de verbinding te verbreken, u ervoor moet zorgen dat uw persoonlijke rekeningsaldo groter is dan of gelijk is aan nul; als u een negatief saldo heeft, moet u geld op uw account storten met beschikbare fondsen. Dit kan ook op het kantoor van de exploitant.

Stap 4

Als de simkaart niet op uw naam is geregistreerd of als u om een andere reden geen aanvraag tot beëindiging van de serviceovereenkomst kunt schrijven, wacht dan tot de door Megafon ingestelde vervaldatum om u geen communicatiediensten meer te bieden tijdens de periode van inactiviteit van de simkaart.

Stap 5

Bel tijdens deze periode niet met uw nummer, stuur geen sms- en mms-berichten, stuur geen verzoeken, ook niet om het saldo van uw persoonlijke account te controleren. Ga niet online met deze simkaart en schakel alle diensten uit waarvoor abonnementskosten gelden. Meestal is deze periode 3 maanden, maar alles kan afhankelijk zijn van de regio, dus controleer deze informatie bij de operator door te bellen naar 0500.

Aanbevolen: