Hoe De Beeline-piep Te Vervangen?

Inhoudsopgave:

Hoe De Beeline-piep Te Vervangen?
Hoe De Beeline-piep Te Vervangen?

Video: Hoe De Beeline-piep Te Vervangen?

Video: Hoe De Beeline-piep Te Vervangen?
Video: Перевод денег с Билайна на Билайн на официальном сайте 2024, Mei
Anonim

Om degenen met wie je vaak communiceert op te vrolijken, kun je de gebruikelijke piep op je telefoon vervangen door een melodie of een reeks grappen. En dan hoor je de geïrriteerde of verdrietige stemmen van degenen die niet tot je konden doordringen lange tijd niet. Voor abonnees van "Beeline" wordt deze dienst "Hallo" genoemd.

Hoe de beeline-piep te vervangen?
Hoe de beeline-piep te vervangen?

instructies:

Stap 1

Het biedt een aantal interessante opties voor het beheren van uw muziekbestanden. Dus als je een bepaalde melodie op een bepaalde persoon wilt zetten, zelfs een bepaalde tijd wilt instellen voor het geluid, dan kun je dat zonder problemen doen.

Stap 2

Het is eenvoudig om de dienst te activeren. U moet het verkorte nummer 0770 op uw mobiele telefoon bellen en bellen. Meteen daarna worden de piepjes in je telefoon vervangen door een standaard melodie. Zowel de oproep naar dit nummer als de melodie zijn gratis.

Stap 3

Als de standaardmelodie niet bij u past, kunt u deze vervangen. Online https://privet.beeline.ru/ er is een catalogus met melodieën. U kunt ook hetzelfde verkorte nummer bellen en kiezen

Stap 4

Als je de code van het nummer dat je leuk vindt al weet, kun je het meteen per sms naar 0770 sturen en wordt de service automatisch verbonden.

Stap 5

Er is nog een handige manier. Als je de beltoon van je vriend leuk vindt, ook een abonnee van "Beeline", dan kun je deze zelf instellen door te kopiëren. Druk tijdens een gesprek op de "ster". In dit geval wordt de dienst ook automatisch aangesloten en ontvang je een sms met de naam van de melodie, hoeveel het kost en hoe lang het geldig is. Als u op het sterretje klikt, betekent dit dat u vooraf akkoord gaat met de voorwaarden van deze service.

Stap 6

Als je verbeeldingskracht en gevoel voor humor hebt getoond, kun je met behulp van de "Hallo"-service een originele grappige pieptoon krijgen, bijvoorbeeld een lied in je eigen uitvoering. Hiervoor verbind je de dienst ook eerst met 0770 en gebruik je deze vervolgens of 0778 om je begroeting op te nemen. De opnamesnelheid is 10 roebel per minuut. U kunt een opname maken van maximaal 30 seconden.

Aanbevolen: