Een Telefoonnummer Herschrijven

Inhoudsopgave:

Een Telefoonnummer Herschrijven
Een Telefoonnummer Herschrijven

Video: Een Telefoonnummer Herschrijven

Video: Een Telefoonnummer Herschrijven
Video: ФЭЙЛЫ в АСМР 4 😂 [ASMR MOOD] FUN MOMENTS 2024, Mei
Anonim

Telefoonboeknummers kopiëren van het ene mobiele apparaat naar het andere kan op verschillende manieren, onder meer door de apparaten op een computer aan te sluiten.

Een telefoonnummer herschrijven
Een telefoonnummer herschrijven

Noodzakelijk

  • - Simkaart;
  • - kabels voor aansluiting op een computer;
  • - PC Suite-distributiekit voor uw telefoon.

instructies:

Stap 1

Open het menu van je telefoonboek op het mobiele apparaat, selecteer de contacten die je nodig hebt en ga naar het databeheerpunt. Kies ervoor om de geselecteerde items naar het geheugen van de simkaart te kopiëren of te verplaatsen, afhankelijk van of u ze op uw mobiele apparaat wilt laten staan.

Stap 2

Houd er rekening mee dat bij deze methode bepaalde gegevens verloren gaan, zoals bijvoorbeeld extra contactkenmerken (e-mail, startpagina, adres, enz.), en dat de volledige naam kan worden ingekort tot een bepaald aantal tekens, omdat het geheugen beperkt in simkaarten. Schakel het apparaat uit, verwijder de kaart.

Stap 3

Plaats de simkaart met de contacten die u wilt kopiëren of verplaats deze naar het mobiele apparaat in het geheugen waarvan u ze wilt overschrijven. Schakel het in, ga naar het contactenbeheermenu en selecteer de optie om de eerder geselecteerde elementen van het telefoonboek van de simkaart naar het geheugen van het mobiele apparaat te kopiëren of te verplaatsen.

Stap 4

Gebruik een alternatieve methode om de elementen van het telefoonboek van een mobiel apparaat over te brengen door verbinding te maken met een pc. Koppel met de pc van de telefoon waarvan u gegevens wilt kopiëren. Voor verbinding kunt u een verbinding gebruiken via een USB-interface of draadloze Bluetooth.

Stap 5

Synchroniseer gegevens met het programma PC Suite, dat meestal op een aparte schijf bij het apparaat wordt geleverd, kopieer uw telefoonboek naar de toepassing, sla de gegevens op als een bestand op uw harde schijf. Verbind een ander mobiel apparaat met de telefoon, op dezelfde manier, koppel de apparaten en via de PC Suite. Selecteer in het telefoonboekgedeelte gewoon het toevoegen van een bestand met contacten en schrijf ze naar het geheugen van de telefoon, waarna de informatie volledig wordt opgenomen.

Aanbevolen: