Hoe Karaoke Te Herschrijven

Inhoudsopgave:

Hoe Karaoke Te Herschrijven
Hoe Karaoke Te Herschrijven

Video: Hoe Karaoke Te Herschrijven

Video: Hoe Karaoke Te Herschrijven
Video: Sing for the Climate - karaoke 2024, Mei
Anonim

Wanneer u een kopie van een karaokeschijf wilt maken, wordt u vaak geconfronteerd met het probleem dat de schijf die u hebt gebrand niet kan worden gelezen. Om een karaokeschijf correct te herschrijven, heb je waarschijnlijk speciale programma's nodig. Hier zijn enkele tips die u in deze situatie misschien nuttig vindt.

Hoe karaoke te herschrijven
Hoe karaoke te herschrijven

instructies:

Stap 1

Om een kopie van een karaokeschijf te maken, hebt u een CD-RW-station nodig dat de modus voor het lezen en schrijven van audiotracks en subkanalen ondersteunt. Gebruik bijvoorbeeld Plextor 48-24-48A of andere vergelijkbare modellen, gebruik ook modellen van derden die deze functie ondersteunen.

Stap 2

Houd er rekening mee dat goedkope modellen CD-RW-stations deze functie meestal niet ondersteunen, wat betekent dat u geen schijven kunt branden. De reden is dat een deel van de videosequentie en het CD-I-programma dat op subkanalen is opgenomen, meestal fungeert als bootloader voor de meeste huishoudelijke apparaten (vooral van LG), daarom moeten de stations waarop u karaoke-schijven kopieert, kunnen lezen en schrijf deze subkanalen.

Stap 3

Neem vervolgens het CloneCD-programma. Voer het profiel "multimediaschijven" in, vergeet niet het vakje "subkanaalgegevens van audiotracks lezen" aan te vinken (dit is vereist) en maak een afbeelding op de HDD. Als gevolg hiervan zou u drie bestanden aan de uitgang moeten krijgen. In een daarvan heb je een schijfkopie, in de tweede - alle gegevens van subkanalen, in de derde - de benodigde CloneCD-service-informatie.

Stap 4

Als u slechts twee bestanden voor u ziet, kan de reden zijn dat u het programma verkeerd hebt geconfigureerd, of dat uw schijf gewoon de functie van het kopiëren van subkanalen niet ondersteunt. Als alles goed gaat, plaatst u gewoon een lege schijf en brandt u de afbeelding via hetzelfde profiel. Klaar, je hebt een kopie van de karaokeschijf gemaakt.

Stap 5

U kunt ook proberen karaokebestanden van internet te downloaden en ze op schijf te branden. Veel sites met vergelijkbare inhoud bieden u programma's waarmee u uw eigen composities kunt maken en deze op media kunt branden. Stel gewoon de vereiste voorwaarden in de zoekmachine in en kies uit de gepresenteerde variëteit wat u leuk vindt.

Aanbevolen: