Welke Smartphone Is Beter Om Tot 10.000 Roebel Te Kopen

Inhoudsopgave:

Welke Smartphone Is Beter Om Tot 10.000 Roebel Te Kopen
Welke Smartphone Is Beter Om Tot 10.000 Roebel Te Kopen

Video: Welke Smartphone Is Beter Om Tot 10.000 Roebel Te Kopen

Video: Welke Smartphone Is Beter Om Tot 10.000 Roebel Te Kopen
Video: De BESTE smartphones in elke prijsklasse 2024, Mei
Anonim

De moderne markt voor smartphones en communicators staat vol met zowel dure modellen als goedkope gadgets die tot 10.000 roebel kosten. Het is de moeite waard om uit te zoeken welke smartphone je in deze prijscategorie moet kopen.

Welke smartphone is beter om tot 10.000 roebel te kopen
Welke smartphone is beter om tot 10.000 roebel te kopen

Specificaties:

Allereerst zijn de kosten van een gadget afhankelijk van de parameters. Voor een smartphone zijn de beslissende technische kenmerken die van invloed zijn op de kosten van het apparaat de processor, videoadapter, RAM, kwaliteit en grootte van het scherm, fabricagematerialen.

Een smartphone met een redelijk hoogwaardig touchscreen display met een diagonaal van 4 tot 5 inch kan in de prijsklasse van 10.000 roebel vallen. De kwaliteit is rechtstreeks afhankelijk van de schermmatrix, die van twee soorten kan zijn: IPS of TFT. De eerste versie van de matrix steekt gunstig af bij de tweede in helderdere, levendigere schermkleuren en helderheid, terwijl de TFT-matrix een grotere duurzaamheid en sterkte heeft.

De snelheid van de smartphone is afhankelijk van het RAM-geheugen en de processor. Een apparaat met maximaal 1 GB RAM en een dual-coreprocessor kan in de prijsklasse van maximaal 10.000 roebel vallen. Kortom, beide parameters vormen een goed productief paar, dat de eigenaar van de smartphone zal verrassen met een snelle reactie op zijn taken. Heb je krachtigere hardware nodig, dan wordt het vinden van een smartphone in deze prijsklasse wat moeilijker.

Een ander belangrijk kenmerk van een smartphone zijn de fabricagematerialen. Hoe duurder een smartphone is, hoe waarschijnlijker het is dat aluminium inzetstukken en andere elementen die de sterkte van de structuur versterken, betrokken zijn bij de fabricagematerialen. Een compromisoptie is de Soft Touch-cover van de communicator, die goedkoop, aangenaam aanvoelt en moeilijk te krassen is.

Men kan niet anders dan de kwaliteit van de internetverbinding noemen, die varieert van smartphone tot smartphone. Elke moderne communicator die tot 10.000 roebel kost, kan bogen op het werken in 3G-netwerken. Om te genieten van de geneugten van 4G-breedbandnetwerken, moet je een smartphone uit een andere prijsklasse kiezen.

Merk selectie

Elk bedrijf dat smartphones produceert (behalve Apple en Blackberry) brengt smartphones op de markt in alle prijsklassen voor de portemonnee van elke koper. U vindt een smartphone onder de 10.000 roebel van bekende merken als Samsung, Sony, HTC, LG, Alcatel en vele anderen.

Hoewel deze merken populair zijn, moet de koper vaak te veel betalen voor het merk, wat soms ten koste gaat van de technische parameters van het apparaat, maar op geen enkele manier als een pluspunt voor de kwaliteit van het vakmanschap. Op dit moment kunnen industriële giganten uit China als ZTE, Huawei en Lenovo serieus concurreren met bekende fabrikanten. Laatstgenoemde scheidde zich onlangs van IBM, wat geen afbreuk deed aan de kwaliteit van de productie. De vraag naar smartphones van deze fabrikanten groeit voortdurend en hun prijs bevalt kopers aangenaam.

Aanbevolen: