Welke Smartwatch Is Beter Om Te Kopen: Selectieregels Voor Volwassenen En Kinderen

Inhoudsopgave:

Welke Smartwatch Is Beter Om Te Kopen: Selectieregels Voor Volwassenen En Kinderen
Welke Smartwatch Is Beter Om Te Kopen: Selectieregels Voor Volwassenen En Kinderen

Video: Welke Smartwatch Is Beter Om Te Kopen: Selectieregels Voor Volwassenen En Kinderen

Video: Welke Smartwatch Is Beter Om Te Kopen: Selectieregels Voor Volwassenen En Kinderen
Video: 5 Kooptips voor de beste smartwatch (Consumentenbond) 2024, Mei
Anonim

Bij het kiezen van een smartwatch vertrouwen ze op de technische kenmerken van het product en hun individuele voorkeuren. De functionaliteit van de apparaten is uitgebreid: van het meten van fysieke parameters (hartslag, stappen, druk) tot interactie met mobiele apparaten.

Welke smartwatch is beter om te kopen: selectieregels voor volwassenen en kinderen
Welke smartwatch is beter om te kopen: selectieregels voor volwassenen en kinderen

Om niet te worden verward met de keuze van een gadget, is het noodzakelijk om alle samenstellende parameters in detail te bestuderen. Er moet bijzondere aandacht worden besteed aan de technische kenmerken van het apparaat bij het kiezen van een slim horloge voor een kind.

huisvesting

In eerste instantie moet u beslissen over het ontwerp. Het apparaat wordt gepresenteerd in de vorm van traditionele polshorloges in verschillende vormen: ovaal, rond, rechthoekig, vierkant. De kast is gemaakt van plastic of metaal, soms keramiek. De kunststof structuur is lichter, maar ook gevoeliger voor beschadiging. Staal maakt het horloge zwaarder, maar behoudt zijn integriteit, zelfs wanneer het wordt gestoten en gevallen.

Gewoon glas of duurzamer - saffier, mineraal is op de wijzerplaat geïnstalleerd. De laatste is actief bestand tegen krassen op het oppervlak, spaanders, scheuren.

Gezondheidsregistratie en sportfuncties

Slimme horloges worden voornamelijk gekocht voor actieve sporten, regelmatige monitoring van gezondheidsindicatoren.

De functies van het apparaat zijn onder meer:

  • hartslagmeting, inclusief constante;
  • hartslag analyse;
  • beoordeling van de slaapfase;
  • stappen tellen,
  • calorie meting enzovoort.

Indicatoren worden zowel in rust als tijdens lichamelijke activiteit bepaald.

Kies of scherm

De keuze van de wijzerplaat wordt gemaakt op basis van de voorkeuren van de koper. Het horloge heeft verschillende opties: met wijzers, elektronisch. Wijzerplaten kunnen worden gewijzigd en extra worden geïnstalleerd. Indien gewenst wordt informatie over het weer, laadniveau, kalender enzovoort weergegeven.

Bij het kiezen van een horloge is het belangrijk om het scherm te evalueren - de grootte en kleurweergave. Het display is in kleur of monochroom. De hoogste kwaliteit wordt beschouwd als het type AMOLED-scherm, dat garant staat voor beeldkwaliteit en goede leesbaarheid. De optimale maat wordt herkend als 1, 5'', maar je moet nog steeds op je eigen gevoel vertrouwen.

Navigatie

Met de navigatiesystemen van het horloge kun je de locatie, de bewegingsroute volgen. Hierdoor kunnen atleten langlaufroutes organiseren en kunnen reizigers navigeren op onbekend terrein. Navigatie wordt gebruikt voor ouderlijk toezicht op het kind - het bepalen van zijn locatie, beweging, enzovoort.

Autonomie

De indicator kenmerkt de duur van de werking van de gadget. Een grote batterij is meestal niet nodig voor het apparaat. De gemiddelde werkperiode met krachtige activiteit is 48-64 uur. Hoe uitgebreider de gebruikte functionaliteit, hoe sneller de batterij leeg is.

Monochrome schermen gaan veel langer mee. De periode zonder opladen kan oplopen tot enkele weken.

Welk slim horloge is beter om te kopen voor een kind?

De keuze van kinderhorloges is gebaseerd op het doel van aankoop, ontwerp, gemak van het apparaat:

  1. Display - monochroom of kleur. De eerste is goedkoper en houdt de batterij langer vol. De kleur is helderder, is beter zichtbaar, maar is duurder.
  2. Interface - moet eenvoudig en begrijpelijk zijn voor een kind.
  3. Batterijcapaciteit - kinderen gebruiken het apparaat meestal actief, de aanbevolen capaciteitsindicator is 400-600 mAh.
  4. Beschermingsniveau - het is raadzaam om vochtbestendige apparaten aan te schaffen. Schokbestendige producten zijn ook verkrijgbaar met krasvast glas.
  5. Functies - de benodigde functionaliteit wordt bepaald door de ouders. Controle over de locatie van het kind, zijn bewegingen, het verlaten van het toegestane gebied is standaard voorzien. Zo is er een noodoproepknop, sensoren om het toestel uit de hand te nemen, mee te luisteren, enzovoort.

De kinderhorloges maken ook gebruik van het ontvangen van berichten en oproepen, het beantwoorden ervan. Het is mogelijk om gezondheidsindicatoren (hartslag, calorieën, genomen stappen) te beoordelen. Maar vooral het toestel is gericht op babysitten.

Aanbevolen: