Hoe Het Model Van Een Chinese Telefoon Te Bepalen

Inhoudsopgave:

Hoe Het Model Van Een Chinese Telefoon Te Bepalen
Hoe Het Model Van Een Chinese Telefoon Te Bepalen

Video: Hoe Het Model Van Een Chinese Telefoon Te Bepalen

Video: Hoe Het Model Van Een Chinese Telefoon Te Bepalen
Video: China Phones - The Guide on How to Buy Chinese Smartphones [HD] 2024, Mei
Anonim

Chinese mobiele telefoons zijn vooral populair geworden vanwege hun relatief lage kosten. Kopers worden echter al snel geconfronteerd met het probleem van slechte Russificatie, het onvermogen om applicaties te installeren, enz. Hoe het model van een Chinese telefoon te achterhalen om de tekortkomingen te verhelpen?

Hoe het model van een Chinese telefoon te bepalen
Hoe het model van een Chinese telefoon te bepalen

instructies:

Stap 1

De eerste manier om het model te identificeren, is door de achterklep te verwijderen, de batterij te verwijderen en te kijken welke letters en cijfers eronder staan. Dit wordt het merk en model van de telefoon. Bijvoorbeeld FLY-YING (merk) F003 (model). Voer het resultaat in een zoekmachine in en bekijk informatie over dit apparaat. Op sommige telefoons van de Chinese vergadering zie je echter alleen onbegrijpelijke hiërogliefen.

Stap 2

Als het model niet onder de batterij te zien is, sluit u de telefoon via de USB-kabel aan op de computer. Het apparaat wordt herkend als een verwisselbare schijf en de schijfnaam is hetzelfde als het telefoonmodel. Bijvoorbeeld MT6235.

Stap 3

Als je een Chinese telefoon in de showroom hebt gekocht, raadpleeg dan de instructies. Als het ten minste één pagina in het Russisch of Engels heeft, kunt u het model gemakkelijk herkennen. Helaas plaatsen Chinese fabrikanten vaak alleen tekst in hun instructies in hun moedertaal in hiërogliefen.

Stap 4

Als je een model van een westers merk hebt gekocht, maar vermoedt dat het in China is geassembleerd, let dan op de volgende signalen: de aanwezigheid van twee of meer simkaarten (westerse telefoons hebben deze mogelijkheid niet), vertaalfouten (het gaat om belachelijk: een van de zinnen op de Chinese Nokia N 95 werd vertaald als "eerlijke cookies"). Er zijn vaak vervormingen in de namen van bedrijven en logo's: soennitische Ericsson, NOKLA, een omgekeerd Apple-pictogram, enzovoort. Dit alles suggereert dat het apparaat illegaal is geassembleerd en niet van hoge kwaliteit is. Niet alle Chinese telefoons werken slecht, maar als de prijs te laag is, is dit een reden om na te denken over de wenselijkheid van kopen.

Stap 5

Kies * # 06 # op het toetsenbord en druk op de belknop. U zou informatie over de telefoon moeten ontvangen, maar als de montage erg "grijs" is, werkt deze mogelijk niet.

Aanbevolen: