Hoe Nummers Te Kopiëren

Inhoudsopgave:

Hoe Nummers Te Kopiëren
Hoe Nummers Te Kopiëren

Video: Hoe Nummers Te Kopiëren

Video: Hoe Nummers Te Kopiëren
Video: Muziek kopiëren van CD naar PC in Windows 10 2024, Mei
Anonim

Het telefoonboek voor de meeste bezitters van mobiele telefoons is van grote waarde, omdat telefoonnummers in de regel nergens anders worden gedupliceerd en niet iedereen enkele tientallen of honderden nummers in zijn hoofd kan houden. IPhone-bezitters zullen het handig vinden om te weten hoe ze contacten uit het telefoonboek naar hun computer kunnen kopiëren zonder iTunes te gebruiken.

Hoe nummers te kopiëren
Hoe nummers te kopiëren

instructies:

Stap 1

Deze methode is ook goed omdat je niet alleen telefoonnummers en andere gegevens van je contacten, inclusief hun foto's, kunt kopiëren, maar deze gegevens ook op je computer kunt bewerken. Dit alles kan worden gedaan met behulp van de ExcelContacts-applicatie (in de Russische versie "ContactsExcel"), die beschikbaar is in de AppStore.

Stap 2

Om aan de slag te gaan, opent u de AppStore op uw iPhone of computer, zoekt u naar de naam van de applicatie en installeert u deze. Start de applicatie na de installatie en klik op de knop "Start". Uw contacten worden geëxporteerd naar een Excel-bestand en vervolgens moet u de optie selecteren om dit bestand naar uw computer over te brengen. U kunt ervoor kiezen om verbinding te maken met uw computer via een USB-kabel of om over te zetten via Wi-Fi.

Stap 3

Als u USB kiest, klikt u na het aansluiten van de kabel op de iPhone op de knop "Doorgaan". Het bestand wordt opgeslagen in de map Toepassingen, die u kunt vinden onder het gedeelte Apps van uw iPhone in iTunes. Blader door de lijst met programma's helemaal naar beneden en tegenover de toepassing ziet u het opgeslagen bestand.

Stap 4

Om contact met iTunes volledig te vermijden, selecteert u Wi-Fi en klikt u op Doorgaan. Het bestand wordt draadloos geëxporteerd en gevraagd om een netwerkadres in de browser van uw computer. Nadat u het in de adresbalk van de browser hebt ingevoerd, wordt u naar een pagina geleid waar u op een enkele knop moet drukken en het bestand moet opslaan.

Stap 5

Nadat het Excel-bestand met contacten op de computer staat, kunt u het niet alleen bekijken, maar ook bewerken. Bovendien kan het bewerkte bestand naar de iPhone worden overgebracht door de sectie Importeren in de ExcelContacts-toepassing te selecteren.

Aanbevolen: