Hoe De "Favoriete Nummers"-service Op MTS . Te Activeren?

Inhoudsopgave:

Hoe De "Favoriete Nummers"-service Op MTS . Te Activeren?
Hoe De "Favoriete Nummers"-service Op MTS . Te Activeren?

Video: Hoe De "Favoriete Nummers"-service Op MTS . Te Activeren?

Video: Hoe De
Video: Your Favorite Songs and Albums Could Get Deleted 2024, April
Anonim

MTS stelt zijn abonnees in staat de dienst "Favoriete nummers" te activeren. Dit betekent dat oproepen naar die mensen met wie u het vaakst contact hebt, 2 keer goedkoper in rekening worden gebracht. U krijgt ook 50% korting als u sms en mms naar uw favoriete nummers verzendt.

Hoe de dienst te activeren?
Hoe de dienst te activeren?

Het is nodig

  • telefoon
  • SIM-kaart MTS
  • computer met internetverbinding

instructies:

Stap 1

Kies niet meer dan drie contacten met wie u het vaakst communiceert. Als "favoriet" kunt u het nummer van elke mobiele operator koppelen, het belangrijkste is dat het bij uw regio hoort, u kunt zelfs een vaste telefoon toevoegen aan uw favoriete nummers.

Stap 2

Om een nummer aan de lijst toe te voegen, kiest u * 111 * 42 # en drukt u vervolgens op bellen. Verdere instructies verschijnen op het scherm, waarna u uw favoriete nummer kunt koppelen.

Stap 3

U kunt de MTS-service Internet Assistant gebruiken. Volg de link https://ihelper.mts.ru/selfcare/logon.aspx?fromsso=1. Daar moet je inloggen, waarna je je account kunt gaan beheren. Met de dienst kunt u niet alleen uw favoriete nummers koppelen, maar ook andere instellingen maken

Stap 4

Als u in de Internet Assistant geen wachtwoord voor uw account heeft ingesteld, kunt u dit doen door het commando * 111 * 25 # in te toetsen en vervolgens op de belknop. U ontvangt instructies om u te helpen bij het instellen van een wachtwoord voor uw account. Een andere manier om het wachtwoord te krijgen, is door het MTS-callcenter te bellen op het korte nummer 1115. Het gesprek is gratis, tenzij u aan het roamen bent. Stel een wachtwoord in, geleid door de aanbevelingen van MTS in dit verband: de lengte van het wachtwoord is 4-7 tekens, dit moeten cijfers zijn.

Stap 5

U kunt direct enkele opties configureren voor uw favoriete nummers, bijvoorbeeld de service "Saldo van een andere abonnee" inschakelen. Kies hiervoor * 111 * 2137 #, druk op de belknop. Het saldo van de andere abonnee ontvangt een sms met de gevraagde informatie. Als u deze service vaak gebruikt, kan, om niet elke keer zo'n lange opdracht te typen, de hele combinatie in een adresboek worden ingevoerd.

Aanbevolen: