Hoe Nummers Van De IPhone Te Kopiëren

Inhoudsopgave:

Hoe Nummers Van De IPhone Te Kopiëren
Hoe Nummers Van De IPhone Te Kopiëren
Anonim

IPhone-bezitters worden vaak geconfronteerd met het probleem van het exporteren van telefoonnummers van telefoonnummers van en naar een simkaart. Fabrikanten van mobiele apparaten waarschuwen gebruikers om belangrijke informatie buiten de telefoon te houden. In dit geval kunt u telefoonnummers van de iPhone naar uw computer kopiëren, zodat u geen belangrijke contacten verliest in het geval van een accidentele storing.

Hoe nummers van de iPhone te kopiëren
Hoe nummers van de iPhone te kopiëren

instructies:

Stap 1

Als u nummers wilt kopiëren van de simkaart die in de iPhone is geplaatst, gaat u naar de telefooninstellingen. Blader door de instellingenpagina en druk met uw vinger op "Mail, Contacten, Kalenders". Klik vervolgens op "SIM-contacten importeren" en wacht tot het importeren is voltooid.

Stap 2

Als u nummers van iPhone naar SIM wilt kopiëren, moet u uw iPhone opnieuw flashen als deze nog niet eerder is geflitst. Download de nieuwe iPhone-firmware en bootloader-bestanden. Start iTunes en houd Shift ingedrukt en klik op "Herstellen". Selecteer het eerder gedownloade firmwarebestand.

Stap 3

Download en voer QuickPwn uit. Verbind uw telefoon met uw computer via een USB-kabel. Activeer in QuickPwn de knop Volgende (blauw vierkant met een pijl). Installeer vervolgens de programma's Installer en Cydia op de iPhone. Vink in het nieuwe venster de vakjes Cydia toevoegen, Installer toevoegen en iPhone ontgrendelen aan, als die er is. Selecteer de door het programma gevraagde bootloaders.

Stap 4

De telefoon wordt in de herstelmodus gezet. Druk 5 seconden op de Home-toets. Houd vervolgens de aan / uit-knop ingedrukt zonder Home los te laten en houd deze 10 seconden ingedrukt. Wanneer de tijd is verstreken, laat u alleen de aan/uit-knop los. Houd uw vinger op Home totdat het programma een bericht op het scherm weergeeft om door te gaan naar de volgende stap. De jailbreak begint over 30 seconden. Wacht tot het proces is voltooid. Nadat de iPhone opnieuw is opgestart, koppelt u de kabel los van de computer.

Stap 5

Na het knipperen opent u Cydia en voert u de naam van de SIManager-applicatie in de zoekopdracht in. Installeer deze applicatie en sluit Cydia. Open SIManager en klik op de knop Instellingen in de linkerbovenhoek. Verplaats de schuifregelaar in Snel lezen naar rechts en selecteer hoe de contacten op de simkaart worden geordend - op voor-/achternaam of omgekeerd.

Stap 6

Tik met uw vinger op Gereed. Ga naar het hoofdmenu van de applicatie en selecteer daar Lezen van SIM. Wacht tot de applicatie verbinding maakt met je telefoon. Tik vervolgens op Kopieer iPhone naar SIM. Wacht terwijl uw contacten worden overgezet van iPhone naar SIM. Zonder knipperen is zo'n proces onmogelijk.

Stap 7

Breng nummers over uit uw adresboek met iTunes. Sluit je iPhone aan en iTunes start automatisch. Als dit niet het geval is, dubbelklikt u op het pictogram om het venster te openen. Klik onder Apparaten op je telefoon. Selecteer vervolgens Info en vink het vakje Adresboekcontacten synchroniseren aan. Selecteer Windows-adresboek en plaats een punt naast Alle contacten.

Stap 8

Het adresboek bevindt zich in Start → Programma's → Accessoires → Adresboek. Zet geen vinkje naast de items over het vervangen van informatie op de iPhone. Klik op Toepassen. Klik in het venster dat iTunes weergeeft op "Informatie combineren". Daarnaast kunt u contacten synchroniseren met Outlook. Om dit te doen, hoeft u alleen maar Outlook te kiezen in plaats van Windows Address Book.

Stap 9

Sla nummers op met de toepassing "Excel Contacts". Zoek en download het van de AppStore als je een Apple ID hebt en verbinding kunt maken met een Wi-Fi-hotspot. Start de applicatie door er met uw vinger op te tikken en tik na het starten op "Start". Uw contacten worden geïmporteerd in een Excel-bestand. Kies ervoor om dit bestand over te zetten via Wi-Fi of USB.

Stap 10

Als u besluit de eerste optie te gebruiken, selecteert u Wi-Fi en klikt u op Doorgaan. Het bestand wordt draadloos geëxporteerd en u wordt gevraagd het netwerkadres in de adresbalk van de browser van uw computer te typen. Als u het invoert, wordt u naar een pagina geleid waar u op een enkele knop moet drukken om het bestand op te slaan.

Stap 11

Als u besluit uw iPhone via USB aan te sluiten, sluit u uw telefoon aan op uw computer. Klik op de knop "Doorgaan". Het bestand wordt opgeslagen in de applicatiemap. Het staat in de lijst met programma's van je telefoon in iTunes. Tegenover de applicatie, wanneer u naar beneden scrolt, ziet u het opgeslagen bestand.

Aanbevolen: