Hoe Maak Je Een Navigator Van Een PDA

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Navigator Van Een PDA
Hoe Maak Je Een Navigator Van Een PDA

Video: Hoe Maak Je Een Navigator Van Een PDA

Video: Hoe Maak Je Een Navigator Van Een PDA
Video: Как завязать шнурки на худи. Как красиво завязать шнурки на кофте | How to tie the laces on a hoodie 2024, April
Anonim

Communicators, PDA's, smartphones - al deze apparaten maken het gebruik van navigatietechnologieën mogelijk. U moet echter vaardigheden en speciale software hebben om zo'n apparaat als navigator te gebruiken.

Hoe maak je een navigator van een PDA
Hoe maak je een navigator van een PDA

instructies:

Stap 1

Gebruikers van dergelijke technologieën hebben vragen die verband houden met het gebruik van navigatieparameters van een bepaald apparaat. Neem bijvoorbeeld de PDA. Dit zijn multifunctionele apparaten waarvan de functies enigszins lijken op die van een computer. Veel bewerkingen zijn mogelijk met speciale software. In de regel zijn navigatiesystemen in bijna elke moderne PDA ingebouwd.

Stap 2

Hoe gebruik je het? De standaardfuncties van de navigator zijn niet geweldig, dus het is het beste om speciale hulpprogramma's te installeren. Om een volwaardige navigator van een PDA te maken, downloadt u een straat genaamd "Navitel" van internet. Deze software is een van de beste in zijn vakgebied. Je kunt het vinden op de officiële website navitel.su.

Stap 3

Nadat het programma is geladen, installeert u het op uw PDA. Om het hulpprogramma volledig te gebruiken, moet u kaarten voor uw regio downloaden. U vindt ze in de sectie "Downloads". Verplaats alle opgeslagen kaarten naar de map Maps. Dit kan worden gedaan met behulp van de ingebouwde apparaatbeheerder of op een pc door verbinding te maken met de USB-poort.

Stap 4

GPS moet zijn geactiveerd om de navigator te laten werken. Ga hiervoor naar de instellingen van "Wireless Technologies" en klik op "GPS inschakelen". Na enkele seconden wordt uw locatie automatisch bepaald. Dan kun je het apparaat gebruiken om routes te bepalen, nabijgelegen restaurants, ziekenhuizen en nog veel meer te vinden. Het is vrij eenvoudig om een navigator van een PDA te maken, het belangrijkste is om speciale software te downloaden en ook om in het zichtbereik van satellieten te zijn, dat wil zeggen op straat.

Aanbevolen: