Hoe Maak Je Een Navigator Van Een Laptop

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Navigator Van Een Laptop
Hoe Maak Je Een Navigator Van Een Laptop

Video: Hoe Maak Je Een Navigator Van Een Laptop

Video: Hoe Maak Je Een Navigator Van Een Laptop
Video: How To Make Any Laptop Touch Screen! 2024, Mei
Anonim

Het is niet nodig om veel gadgets te kopen als u weet hoe u de beschikbare gadgets correct moet gebruiken. Een mobiele telefoon is bijvoorbeeld een uitstekende modem en een laptop zal niet alleen een videospeler zijn, maar ook een navigator, wat de reis enorm zal vergemakkelijken.

Hoe maak je een navigator van een laptop
Hoe maak je een navigator van een laptop

Noodzakelijk

  • - notitieboekje;
  • - software;
  • - GPS-zender of mobiele telefoon.

instructies:

Stap 1

Om een laptop als navigator te laten werken, heb je niet alleen de aanwezigheid van alle elementen nodig, maar ook de juiste software. Voordat u een GPS-module (of een mobiele telefoon) aansluit, moet u ervoor zorgen dat de laptop over alle benodigde software beschikt, die is aangepast aan het bestaande besturingssysteem en om verbinding te maken met de benodigde apparatuur. Als dergelijke software niet op uw laptop staat, zoek deze dan op internet, download en installeer deze op uw pc.

Stap 2

Zoek en installeer navigatiesoftware. Bepaal welke versie van de navigator het meest geschikt is. Sommige zijn meer geschikt voor verre reizen, terwijl andere beter geschikt zijn voor stedentrips.

Stap 3

Verbind de GPS-ontvanger of een telefoon die als ontvanger fungeert via Wi-Fi, Bluetooth of USB. Geef de voorkeur aan de handiger optie. Bijna alle draagbare personal computers zijn tegenwoordig uitgerust met een USB-uitgang; om het navigatieprogramma te installeren, is een gewone, eenvoudigste laptop, tablet of netbook voldoende.

Stap 4

Synchroniseer de GPS-ontvanger met de laptop, wacht op bevestiging dat het systeem de hardware heeft gedetecteerd. Als het systeem de innovatie niet detecteert, kan dit betekenen dat er niet genoeg extra stuurprogramma's zijn en deze onafhankelijk moeten worden geïnstalleerd. Dit kan door een automatische netwerkzoekactie in te stellen.

Stap 5

Als u geen extra stuurprogramma's hoefde te installeren en het apparaat in eerste instantie werd gedetecteerd, start en configureert u het navigatieprogramma. Zorg ervoor dat het programma correct en in de weg werkt.

Aanbevolen: