Thema's Maken Op Nokia

Inhoudsopgave:

Thema's Maken Op Nokia
Thema's Maken Op Nokia

Video: Thema's Maken Op Nokia

Video: Thema's Maken Op Nokia
Video: Заставки Nokia (1999-н.в.) 2024, April
Anonim

De standaardthema's die vooraf op de telefoon zijn geïnstalleerd, vervelen snel en het is niet altijd mogelijk om degene te vinden die bij je past tussen de verscheidenheid aan nieuwe thema's. Eigenaren van Nokia S40-telefoons kunnen de online builder gebruiken om hun eigen thema's te maken.

Tussen de vele onderwerpen is het niet altijd mogelijk om er een te vinden die bij uw smaak past
Tussen de vele onderwerpen is het niet altijd mogelijk om er een te vinden die bij uw smaak past

instructies:

Stap 1

Een online themabouwer voor Nokia bevindt zich op www.allnokia.ru/themegen. Hier kun je ook het platform van je Nokia-telefoon bekijken en vervolgens beginnen met het maken van je eigen thema

Stap 2

Voordat u begint met het samenstellen van uw thema, moet u de componenten voorbereiden: achtergronden voor het hoofdscherm, menu's en kalender, pictogrammen en handtekeningen en enkele andere objecten. Elk van de themacomponenten is te vinden door op een van de links naast de bijbehorende ontwerpstap te klikken.

Stap 3

Nadat u alle benodigde componenten van het thema hebt voorbereid, kunt u beginnen met het samenstellen. Voeg de juiste elementen toe aan elke stap van de constructor en voltooi het proces door op de knop Thema genereren onderaan de pagina te klikken. Na een korte wachttijd ontvangt u een downloadlink voor uw thema.

Stap 4

Daarnaast kun je het programma Nokia S40 ThemeStudio gebruiken om zelf thema's te bouwen. En om thema's te maken voor Nokia-telefoons die op het S60-platform draaien, gebruikt u het Carbide.ui S60 Theme Edition-programma.

Aanbevolen: