Een Telefoon Betalen Via Een Terminal A

Inhoudsopgave:

Een Telefoon Betalen Via Een Terminal A
Een Telefoon Betalen Via Een Terminal A

Video: Een Telefoon Betalen Via Een Terminal A

Video: Een Telefoon Betalen Via Een Terminal A
Video: Apple Pay eindelijk in Nederland! 2024, April
Anonim

Betalen voor mobiele telefonie via betaalterminals kan aanzienlijk tijdwinst opleveren. Tegelijkertijd hoeft u niet in de rij te staan of op zoek te gaan naar een gsm-salon - terminals bevinden zich in veel winkels, in straten en ondergrondse gangen. Daarom, wanneer het geld op uw mobiele account opraakt, kunt u uw telefoonrekening via de terminal aanvullen.

Een telefoon betalen via een terminal a
Een telefoon betalen via een terminal a

instructies:

Stap 1

De gebruikersinterface van de terminals van alle betalingssystemen is heel vriendelijk en begrijpelijk voor iedereen. U moet de inscripties op het scherm zorgvuldig lezen om de benodigde menu-items correct te selecteren en dan alleen de aanwijzingen volgen die met uw stem worden uitgesproken of op de monitor worden weergegeven.

Stap 2

Kijk eens naar het scherm, er is een menu. Selecteer onder de items "Betaling voor mobiele communicatie" of "Mobiele communicatie", afhankelijk van het betalingssysteem waartoe deze terminal behoort. Kies uit de aangeboden lijst van operators degene waar je geld gaat storten. Vaak worden op het scherm in plaats van een lijst de logo's weergegeven van operators die abonnees in uw regio bedienen. Wanneer geselecteerd, drukt u op het gewenste logopictogram.

Stap 3

Vul je telefoonnummer in. De operatorcode wordt tussen haakjes aangegeven. Het telefoonnummer wordt zonder spaties ingevoerd. Controleer het gekozen nummer, corrigeer het als er per ongeluk een cijfer is gekozen. Bevestig uw acties door op de knop "Doorsturen" te drukken.

Stap 4

Op het voorpaneel van de terminal, onder de monitor, bevindt zich een rekeningacceptor. Soms is het uitgerust met een groene of rode indicator. Steek de biljetten er één voor één in. Zorg ervoor dat ze niet gescheurd of erg gekreukt zijn. In dit geval zal het apparaat ze gewoon naar u terugsturen en weigeren te accepteren. Nadat de rekening is geaccepteerd, toont het scherm het totale bedrag dat u voor betaling heeft gestort.

Stap 5

Bevestig het feit van de overboeking door op de knop "Volgende" te drukken, wacht tot de machine afdrukt en u een betalingsbewijs geeft. Neem het in ieder geval, controleer opnieuw of u het telefoonnummer correct hebt ingevoerd. Bewaar dit betalingsdocument waarin de betaling wordt bevestigd totdat het geld op uw mobiele telefoonrekening is bijgeschreven.

Aanbevolen: