Een Lening Betalen Via De Terminal

Inhoudsopgave:

Een Lening Betalen Via De Terminal
Een Lening Betalen Via De Terminal

Video: Een Lening Betalen Via De Terminal

Video: Een Lening Betalen Via De Terminal
Video: 4tl 2.3 Lenen is betalen! 2024, Maart
Anonim

De lening kan niet alleen worden betaald na lang wachten in de rijen van postkantoren. Het is gemakkelijker en handiger om dit te doen via instant-betaalterminals. Het belangrijkste voordeel van deze methode is tijdwinst.

Een lening betalen via de terminal
Een lening betalen via de terminal

Het is nodig

  • een terminal in elke winkel, bankfiliaal, winkelpaviljoen, zelfs bij metrostations en haltes van het openbaar vervoer;
  • een bedrag gelijk aan het te betalen bedrag + een kleine marge voor de terminalcommissie (ongeveer 1,5% van het betalingsbedrag);
  • rekeningnummer waar geld wordt overgemaakt

instructies:

Stap 1

Zoek een betaalautomaat. Selecteer "Betaling van leningen" op het scorebord.

Stap 2

Selecteer vervolgens in het veld "Selecteer bank" de gewenste crediteurbank.

Stap 3

Vul dan het rekeningnummer in. Dit is een 20-cijferige combinatie. Het is belangrijk om te onthouden dat wanneer u op werkdagen vóór 20.00 uur Moskouse tijd via de terminal betaalt, het geld dezelfde dag naar de bank gaat. Is dit later dan 20.00 uur, evenals in het weekend en op feestdagen, dan vindt betaling plaats op de eerstvolgende werkdag. Het is noodzakelijk om dit te onthouden, zodat de betaling niet te laat is.

Stap 4

Schrijf vervolgens uw eigen naam in het ID-veld, druk op de knop "Bevestigen" of "Volgende". Laad nu geld in de terminal. De lening is betaald. Het blijft alleen om een cheque te nemen om de betaling te bevestigen.

Aanbevolen: