Hoe De Telefoon Te Betalen Via De Terminal

Inhoudsopgave:

Hoe De Telefoon Te Betalen Via De Terminal
Hoe De Telefoon Te Betalen Via De Terminal

Video: Hoe De Telefoon Te Betalen Via De Terminal

Video: Hoe De Telefoon Te Betalen Via De Terminal
Video: Betalen met je smartphone 2024, Mei
Anonim

Met de ontwikkeling van mobiele communicatie zijn er verschillende betaalmethoden verschenen. Je kunt naar de communicatiesalon gaan en daar geld op je telefoon zetten, een expresbetaalkaart kopen of de terminal gebruiken. Betalen voor verschillende diensten via terminals wint steeds meer aan populariteit onder de bevolking, omdat het een erg handige, snelle manier is, omdat je niet in de rij hoeft te staan bij de kassa. En inmiddels staan er op veel plekken terminals en elke maand komen er meer en meer bij.

Hoe de telefoon te betalen via de terminal
Hoe de telefoon te betalen via de terminal

Noodzakelijk

telefoonnummer, geld, terminal of Serbank-kaart

instructies:

Stap 1

U hebt geen speciale kennis of vaardigheden nodig om voor diensten te betalen. Het gebruik van de terminal is niet moeilijk, volg gewoon de aanwijzingen die op het scherm verschijnen en de techniek zelf vertelt u wat u moet doen en hoe u dit moet doen door middel van gesproken instructies. U kunt de bewerking altijd op elk moment annuleren door op de knop "Terug" of "Annuleren" te klikken. Je moet dus geld op je telefoon zetten via de terminal. Om dit te doen, moet u op het aanraakscherm in het menu de vereiste service (mobiele betalingen), de gewenste operator selecteren en het telefoonnummer invoeren.

Stap 2

De betaalautomaat zal u via spraakcommando's de gewenste bediening vragen. Nadat u het telefoonnummer heeft gekozen, controleert u het, gebruikt u de toetsen "-" en "C" om de nummers te corrigeren, bevestigt u dat u het nummer correct heeft gekozen en drukt u op de knop "Volgende".

Voer het gewenste bedrag in via de acceptant, bevestig de betaling met de knop "Betalen".

Stap 3

Als u klaar bent met betalen, neem dan zeker een cheque.

Houd er echter rekening mee dat de terminal het wisselgeld niet overhandigt en dat er commissie kan worden ingehouden voor de betaling van diensten. Als er echter commissie wordt betaald, mag u het gebruik van de terminal niet weigeren. Het betalen van commissie kan gelijkgesteld worden aan transportkosten. De commissie is geen nadeel in gebruik, maar rechtvaardigt zichzelf.

Stap 4

Mocht het geld ineens niet zijn bijgeschreven, dan is het mogelijk om contact op te nemen met de klantenservice, het telefoonnummer staat op de cheque. U wordt gevraagd om het terminalnummer van waaruit de betaling is gedaan, het telefoonnummer en de datum op te geven.

Stap 5

U kunt de telefoon via de Sberbank-terminal betalen met een plastic kaart. Steek hiervoor uw plastic kaart in de terminal, toets de pincode in. Selecteer op het scherm het item "Betalingen" en de categorie diensten ("Internet en IP-telefonie").

Stap 6

Er verschijnt een lijst met providers, selecteer de gewenste operator en klik op "volgende".

Stap 7

Voer in het geopende venster het telefoonnummer in het internationale formaat in en het bedrag dat zonder kopeken op de rekening moet worden bijgeschreven. Klik op "volgende" en neem uw cheque. Vergeet niet uw plastic kaart mee te nemen.

Aanbevolen: