Hoe Te Deblokkeren Zonder Sms

Inhoudsopgave:

Hoe Te Deblokkeren Zonder Sms
Hoe Te Deblokkeren Zonder Sms

Video: Hoe Te Deblokkeren Zonder Sms

Video: Hoe Te Deblokkeren Zonder Sms
Video: How to unblock short code SMS Samsung / Message not sent / Premium SMS 2024, Mei
Anonim

Nu is een virus dat om het verzenden van sms vraagt, wijdverbreid op het netwerk. Het is "geregistreerd" op uw computer in de opstart- en registers, en wanneer u de computer inschakelt, wordt het bericht "Uw computer is vergrendeld" of een pornobanner weergegeven.

hoe te deblokkeren zonder sms
hoe te deblokkeren zonder sms

Noodzakelijk

een computer die is aangesloten op internet

instructies:

Stap 1

Start uw computer op in de veilige modus door hem opnieuw op te starten en op de F8-toets op uw toetsenbord te drukken wanneer het opstartscherm verschijnt. Kies vervolgens uit de opstartopties Veilige modus. Log in met de gebruikersnaam "Administrator" om uw computer te ontgrendelen.

Stap 2

Druk op de toetsencombinatie Win + R. Voer in het venster dat verschijnt de opdracht Msconfig in en klik op OK. Ga in het dialoogvenster dat verschijnt naar het tabblad "Opstarten". Zoek het verdachte bestand in de lijst, schakel het uit, schakel hiervoor het selectievakje naast de naam uit. Hiermee wordt het virus verwijderd dat het opstarten van het systeem blokkeert.

Stap 3

Klik op de knop "Start" en selecteer vervolgens de opdracht "Uitvoeren". Voer de Regedit-opdracht in. Ga in de Register-editor die wordt geopend naar HKEY_LOCAL_MACHINE, vervolgens SOFTWARE - Microsoft Windows - Huidige versie en selecteer Uitvoeren. Zoek het uitgeschakelde bestand en verwijder het. Start je computer opnieuw op.

Stap 4

Gebruik een andere computer met internettoegang om het virus te verwijderen. Ga ernaartoe op de link https://sms.kaspersky.com/, voer in het venster dat wordt geopend in het veld het accountnummer en het telefoonnummer in waarnaar u een sms wilt verzenden, klik op de knop "Code ophalen". In het volgende venster worden de ontgrendelcodes weergegeven. Voer de ontvangen codes één voor één in totdat u de banner kwijt bent.

Stap 5

Druk op de toetscombinatie Ctrl + Shift + Esc totdat Taakbeheer verschijnt. Klik zonder de toetsen los te laten op de manager "Taak beëindigen". Selecteer vervolgens "Nieuwe taak", in het venster dat verschijnt, voer Regedit in.

Stap 6

Ga in de Register-editor naar MicrosoftWindows NT / CurrentVersion / Winlogon. Controleer in het rechterdeel van het venster de waarde van de Shell-parameter, deze moet Explorer.exe bevatten en de Userinit-parameter moet de waarde C: /WINDOWS/system32/userinit.exe bevatten.

Aanbevolen: