Hoe Kanalen Te Deblokkeren

Inhoudsopgave:

Hoe Kanalen Te Deblokkeren
Hoe Kanalen Te Deblokkeren

Video: Hoe Kanalen Te Deblokkeren

Video: Hoe Kanalen Te Deblokkeren
Video: Hoe je YouTube van overal kunt DEBLOKKEREN | Probeer deze 4 methodes 2024, April
Anonim

Uw onbetaalde satelliet-tv-zenders zijn gecodeerd voor weergave, maar dit kan op ten minste twee manieren worden gecorrigeerd. Een ervan is zelfs vrij legaal en is niet in tegenspraak met de voorwaarden van de diensten van het bedrijf aan u.

Hoe kanalen te deblokkeren
Hoe kanalen te deblokkeren

Het is nodig

  • - Internetverbinding;
  • - ontvanger;
  • - firmware;
  • - kabel voor het aansluiten van een computer en een ontvanger;
  • - instructies van uw apparatuur;
  • - leveranciersinstellingen.

instructies:

Stap 1

Koop een speciale kaart bij uw satelliet-tv-aanbieder die u toegang geeft tot geblokkeerde zenders. Dit is de enige legale manier om ze op je tv te bekijken. Je kunt het bestellen door het televisiebedrijf dat je bedient te bellen of door een verzoek achter te laten op hun officiële website.

Stap 2

Download de vereiste software - de firmware met de Card Share-functie voor uw tunermodel en het programma mpcs-0.8k- (…) -i386-pc-cygwin om de netwerkverbinding van de tuner in te stellen.

Stap 3

Gebruik een alternatieve kanaaldecoderingsmethode. Houd er echter rekening mee dat dit een illegale actie is die u op eigen risico uitvoert en als dergelijke activiteit wordt gedetecteerd, moet u aansprakelijk worden gesteld. Als het over dit onderwerp gaat, knijpen tv-serviceproviders vaak een oogje dicht voor dit soort schendingen.

Stap 4

Zorg ervoor dat uw ontvangersoftware de Card Share-modus ondersteunt. Als een dergelijke functie niet aanwezig is, wijzig dan de firmware die er toegang toe geeft. Activeer na het knipperen in het tunermenu Card Share.

Stap 5

Installeer het programma voor het configureren van de verbinding van de tuner met het netwerk dat u eerder hebt gedownload. Hiermee kunt u de toegang tot gecodeerde kanalen openen. Vervolgens moet u de benodigde instellingen voor uw satelliet-internetprovider vinden. Je kunt ze bekijken op verschillende thematische fora en sites.

Stap 6

Sluit de tuner met een speciale kabel aan op de computer, pas de parameters van het gedownloade programma aan en activeer het internet op uw computer volgens de instructies van het systeem. Houd er rekening mee dat deze instellingen en volgorde ook kunnen variëren, afhankelijk van uw apparatuur en serviceprovider.

Aanbevolen: