Hoe Tv-zenders Te Deblokkeren

Inhoudsopgave:

Hoe Tv-zenders Te Deblokkeren
Hoe Tv-zenders Te Deblokkeren

Video: Hoe Tv-zenders Te Deblokkeren

Video: Hoe Tv-zenders Te Deblokkeren
Video: HOW TO UNLOCK SCRAMBLED CHANNELS USING THE LATEST DTB FIRMWARE. DTB FIRMWARE DOWNLOAD 2024, April
Anonim

Het komt voor dat een goed werkende tv-ontvanger ineens geen zenders meer weergeeft. De oorzaak ligt in de blokkade. Houd er rekening mee dat het systeem meestal is beveiligd tegen ontgrendelen en hacken. Gebruik alleen legale methoden.

Hoe tv-zenders te deblokkeren
Hoe tv-zenders te deblokkeren

instructies:

Stap 1

Neem allereerst contact op met de specialisten die zich met deze vraagstukken bezighouden en online advies kunnen geven. Dit vereenvoudigt de taak en verkleint de kans op het maken van fouten. Als u bang bent om het probleem niet alleen op te lossen, kunt u de hulp inroepen van gespecialiseerde satelliet-tv-operators die klaar staan om bij uw eerste oproep te komen. Dergelijke informatie vindt u altijd op de website van de exploitant en in kranten.

Stap 2

Nu moet u bepalen welke satelliet-tv-aanbieder u gebruikt. Zonder dit is het onmogelijk om te beginnen met ontgrendelen. Momenteel zijn de meest populaire "Tricolor" en "Rainbow". Vergeet niet dat u satellietzenders kunt bekijken door de ontvanger aan te sluiten, de schotelantenne te installeren en af te stellen. Er is een bepaald pakket aan gratis zenders. Om naar andere (betaalde) zenders te kijken, moet je ervoor betalen om het signaal te deblokkeren.

Stap 3

Houd er rekening mee dat een dergelijk systeem is uitgerust met een speciale bescherming die bestand is tegen hacken. Daarom heb je speciale sleutels nodig om te ontgrendelen. Ze kunnen worden gekocht bij een satelliet-tv-exploitant of op de radiomarkt bij verkooppunten die legale goederen distribueren. Deze sleutels maken het mogelijk om bijna elk gecodeerd betaald kanaal te zien, maar dan in de proefmodus. Wil je dit kanaal via een abonnement ontvangen, dan moet je een speciale kaart aanschaffen.

Stap 4

De enige manier om het signaal volledig legitiem te deblokkeren, is door een speciale kaart te kopen om toegang te krijgen tot de reeks kanalen. U kunt het kopen via internet, maar ook op het kantoor van de satelliet-tv-operator. Soms worden deze kaarten uit de hand verkocht. De kosten van zo'n kaart zijn meestal laag. Bijvoorbeeld, de operator "Tricolor" voor meer dan 100 kanalen voor een jaar, een abonnement kost slechts 600 roebel.

Stap 5

Daarnaast kun je op de website van de aanbieder naar je persoonlijke account gaan en zelf een ander zenderpakket of zelfs aparte zenders kiezen. Dit beschermt u tegen niet-geautoriseerde programma's die virussen bevatten. Na het selecteren van een nieuw pakket of afzonderlijke kanalen, moet de ontvanger opnieuw worden opgestart.

Aanbevolen: