Hoe De Microfoon Correct In Te Stellen

Inhoudsopgave:

Hoe De Microfoon Correct In Te Stellen
Hoe De Microfoon Correct In Te Stellen

Video: Hoe De Microfoon Correct In Te Stellen

Video: Hoe De Microfoon Correct In Te Stellen
Video: How To Set Your Microphone's Gain / Level for Beginners (FAQ Series) 2024, Mei
Anonim

Er zijn gevallen waarin de microfoon goed werkt bij aankoop, maar bij aansluiting op een thuiscomputer niet. Hoogstwaarschijnlijk ligt het probleem niet bij de microfoon, maar bij de instellingen. Om het te laten werken, moet u uw microfoon configureren door de systeeminstellingen van uw geluidskaart te wijzigen.

Hoe de microfoon correct in te stellen
Hoe de microfoon correct in te stellen

Noodzakelijk

Microfoon, geluidskaart, stuurprogramma voor de geluidskaart

instructies:

Stap 1

Zorg er allereerst voor dat u de nieuwste versie van uw geluidsstuurprogramma hebt geïnstalleerd. Om dit te doen, moet u naar internet gaan. Download de nieuwste driver voor uw geluidskaart. Start uw computer opnieuw op nadat u het stuurprogramma hebt geïnstalleerd. We hebben opnieuw opgestart, maar het geluid is niet verschenen.

Stap 2

Start de mixer. U kunt dit op de volgende manier doen: klik op het menu "Start" - "Configuratiescherm" - "Geluiden en audioapparaten". Ga in het geopende venster naar het tabblad "Volume" - klik op de knop "Geavanceerd" in het blok "Mixervolume". Een snellere lancering kan worden gedaan door met de linkermuisknop te dubbelklikken op het luidsprekerpictogram in de lade (naast de klok). Zoek in het geopende venster "Microfoon". Als het er niet is, kunt u het toevoegen door op het menu "Opties" te klikken - het item "Eigenschappen" - plaats een vinkje voor het item "Microfoon". Daarna verschijnt er een microfoon in het mixervenster. Schakel "Uit" uit als er een is. In de regel moet daarna elke werkende microfoon in de luidsprekers van de computer te horen zijn.

Stap 3

Het blijft alleen om de installatie te voltooien. In het mixervenster, naast het item Microfoon, bevindt zich een knop Geavanceerd. Klik op deze knop. Er wordt een venster geopend waarin u de extra optie "+20 dB" kunt instellen. Met deze optie kan de microfoon gevoeliger zijn.

Stap 4

Als u alle wijzigingen in de instellingen hebt aangebracht, zoals hierboven beschreven, maar wanneer u het Skype-programma gebruikt, hoort de gesprekspartner u niet, daarom is het de moeite waard om de instellingen van het programma zelf te wijzigen. In de instellingen wordt in de regel in plaats van de microfoonpoort de poort van de tv-tuner of ander audioapparaat aangegeven. Vervang de oorspronkelijke waarde door een microfoon.

Aanbevolen: