Hoe De Microfoon In De Camera In Te Stellen

Inhoudsopgave:

Hoe De Microfoon In De Camera In Te Stellen
Hoe De Microfoon In De Camera In Te Stellen

Video: Hoe De Microfoon In De Camera In Te Stellen

Video: Hoe De Microfoon In De Camera In Te Stellen
Video: How to set up a webcam and microphone 2024, Mei
Anonim

Momenteel is de wereld verzadigd met verschillende geavanceerde technologieën waarmee u overal ter wereld in contact kunt blijven met familie en vrienden. Een van de communicatiemethoden is een webcam geworden, die samenwerkt met veel speciale programma's. Voordat u een gesprek begint, moet u de apparatuur configureren, met name de microfoon.

Hoe de microfoon in de camera in te stellen
Hoe de microfoon in de camera in te stellen

instructies:

Stap 1

Zorg ervoor dat de microfoon in de camera is aangesloten op de computer. Verbindingsmethoden kunnen heel verschillend zijn. Als het apparaat is uitgerust met een USB-kabel, moet deze in de USB-connector van de computer worden gestoken. In de regel kan een pc meerdere van dergelijke connectoren hebben en sommige ervan kunnen worden losgekoppeld omdat ze niet nodig zijn, dus sluit de camera alleen aan op een werkende.

Stap 2

Als de camerakabel een aansluiting heeft met een speciale microfoonstekker aan het uiteinde, sluit u deze aan op de roze microfoonaansluiting op uw computer. Camera's kunnen ook draadloos zijn. Sluit in dit geval de meegeleverde transceiver aan op de USB-connector van uw computer en stel vervolgens het signaal in. Om dit te doen, drukt u op een speciale knop op de zendontvanger en terwijl deze knippert, drukt u op een knop die lijkt op die op de webcam zelf.

Stap 3

Open het menu "Configuratiescherm" en ga naar het gedeelte "Geluiden en apparaten", waarin u op de knop "Geavanceerd" klikt. Hierdoor wordt de apparaatmixer geopend. Zoek de schaal voor het microfoonvolume. Er staat een "Uit" item eronder, als er een vinkje voor staat, betekent dit dat de microfoon is uitgeschakeld. Verwijder het en verplaats de volumeschuifregelaar naar de bovenste positie.

Stap 4

Gebruik Skype-chatsoftware om te testen of uw microfoon werkt. Open het en zoek de sectie "Extra" in de bovenste menubalk, klik erop. Er verschijnt een vervolgkeuzevenster waarin u het gedeelte "Instellingen" moet starten en vervolgens naar het item "Geluidsinstellingen" moet gaan.

Stap 5

Klik op de vervolgkeuzepijl naast Microfoon. Selecteer het type apparaat dat overeenkomt met de microfoon in de aangesloten camera. Als je twijfelt over welke apparatuur je moet kiezen, kun je ze allemaal een voor een proberen totdat het geluid verschijnt.

Stap 6

Ga vervolgens naar het item "Volume". Schakel het selectievakje naast 'Automatische microfooninstelling toestaan' uit. Stel de schuifregelaar voor het microfoonvolume in op de gewenste positie. Pas het verder aan zodat het geluidsniveau geen ongemak veroorzaakt voor uw gesprekspartner. Zoek in dit venster onder de link "Maak een testoproep in Skype" en controleer de geïnstalleerde microfooninstellingen in de camera.

Aanbevolen: