Hoe De Batterij Correct Op Te Laden?

Inhoudsopgave:

Hoe De Batterij Correct Op Te Laden?
Hoe De Batterij Correct Op Te Laden?

Video: Hoe De Batterij Correct Op Te Laden?

Video: Hoe De Batterij Correct Op Te Laden?
Video: HOW TO: Hoe gebruik je een IMAX Lader Om Airsoft Batterijen Op Te laden? 2024, Mei
Anonim

Correct opladen van de batterij is de sleutel tot een stabiele en duurzame werking. De batterij van elk apparaat moet worden opgeladen volgens bepaalde regels, die een integraal onderdeel zijn van de werking ervan.

Hoe de batterij correct op te laden?
Hoe de batterij correct op te laden?

instructies:

Stap 1

Lees bij aanschaf van een apparaat met batterij zeker de instructies en ontdek hoe u voor de batterij zorgt en hoe u deze op orde houdt. In de regel moet het eerste gebruik van een nieuw gekocht gadget in de offline modus worden gedaan voordat de batterij volledig is ontladen, waarna de batterij moet worden aangesloten op een oplader en gedurende 12-15 uur moet worden opgeladen. Met deze procedure kunt u de batterij "ontwikkelen" en op volle capaciteit brengen dankzij het meest rationele gebruik van de volledige capaciteit. Er moeten ten minste drie van dergelijke cycli van volledige ontlading en langdurig opladen zijn.

Stap 2

Probeer bij gebruik van het apparaat ook de batterij volledig te gebruiken en vermijd frequente aansluiting van een onvolledig ontladen batterij op de oplader. Regelmatig opladen kan de batterij beschadigen en de capaciteit aanzienlijk verminderen. Ontdek de optimale oplaadtijd voor de batterij en laad deze niet te veel op. Dit kan de prestaties nadelig beïnvloeden. Stop met opladen wanneer de indicator (of een bericht op het scherm) aangeeft dat de batterij is voltooid.

Stap 3

Voer van tijd tot tijd een volledige ontlaad- en laadcyclus van de batterij uit, net zoals direct na aankoop. Dit zal helpen om de levensduur van de batterij te verlengen en de tijdens het gebruik verloren capaciteit een beetje te "schudden".

Aanbevolen: