Hoe De Duur Te Weten Te Komen?

Inhoudsopgave:

Hoe De Duur Te Weten Te Komen?
Hoe De Duur Te Weten Te Komen?

Video: Hoe De Duur Te Weten Te Komen?

Video: Hoe De Duur Te Weten Te Komen?
Video: Te veel TOETSEN op jouw school? | De waarheid over SCHOOLSTRESS 2024, Mei
Anonim

Elke dag verschijnen er een groot aantal sites en fora op internet, met als doel het aantal bezoekers te vergroten door de groeiende verzameling films, muziek en andere vermakelijke inhoud. Muziekforums hebben een grote sprong voorwaarts gemaakt in de groei van bezoekers, evenals sites die de distributie van audiomateriaal verwelkomen. Het succes van dergelijke bronnen is niet toevallig - nu is het moeilijk om zo'n persoon te vinden die niet zou luisteren of een grote interesse in muziek zou hebben. Muziek is doorgedrongen in alle lagen van de samenleving. Een van de belangrijkste punten van het juiste ontwerp van de distributie van audiomateriaal is het tellen van de duur van nummers op één album of een hele discografie.

Hoe de duur te weten te komen?
Hoe de duur te weten te komen?

Noodzakelijk

Winamp-speler voor audiobestanden, AIMP

instructies:

Stap 1

Een album is meestal een verzameling nummers. Het aantal nummers op een album kan variëren en is afhankelijk van hun lengte. Als de nummers bijvoorbeeld ongeveer 10 minuten lang zijn, kunnen er ongeveer 6-7 van dergelijke nummers op het album staan. De berekening van de composities die naar het album gaan wordt genomen uit de totale speelduur van het album. Opnemen op een cd wordt nu als de standaard beschouwd, de capaciteit is ongeveer 80 minuten, d.w.z. het album moet in deze waarde worden opgenomen.

Stap 2

Discografie is een verzameling albums van een bepaalde artiest of groep. Het aantal albums in discografie kan verschillen, van één exemplaar tot oneindig. De recordhouder op het gebied van opgenomen materiaal is jazzmuzikant Charlie Parker, die in 10 jaar van zijn werk 178 albums kon opnemen.

Stap 3

Om de duur van het geluid van een album te bepalen, moet u een willekeurige audiobestandspeler starten. Onder de bekende merken kunt u de spelers Winamp en AIMP gebruiken. Nadat u de speler hebt gestart, klikt u op de knop Toevoegen of de plusknop, selecteert u het mapitem, selecteert u in het geopende venster het album en klikt u op Openen. Nadat u het hele album in de afspeellijst van de speler hebt geladen, let u op het onderste paneel (Winamp) of het bovenste paneel (AIMP) van de afspeellijst - u ziet de duur van alle nummers van het geladen album.

Aanbevolen: