Geld Overmaken Naar MTS

Inhoudsopgave:

Geld Overmaken Naar MTS
Geld Overmaken Naar MTS

Video: Geld Overmaken Naar MTS

Video: Geld Overmaken Naar MTS
Video: MTS Money Transfer System Produkt-Video 2024, Mei
Anonim

MTS OJSC is een bedrijf dat telecommunicatiediensten levert aan inwoners van Rusland en daarbuiten. De mobiele operator geeft zijn abonnees de mogelijkheid om gebruik te maken van verschillende tariefopties. U kunt bijvoorbeeld de dienst "Directe overboeking" activeren. Stel dat uw vriend geen geld meer heeft op zijn persoonlijke rekening, hij kan momenteel zijn saldo niet opwaarderen, maar hij moet dringend bellen. Met behulp van de bovenstaande service kunt u geld van uw saldo naar zijn rekening overboeken.

Geld overmaken naar MTS
Geld overmaken naar MTS

instructies:

Stap 1

Controleer eerst de status van uw persoonlijke account (* 100 #). Het minimale saldo na de overdracht moet 90 roebel zijn. Er wordt ook 7 roebel in mindering gebracht op uw saldo (betaling voor eenmalig gebruik van de service). Stel dat u een bedrag gelijk aan 100 roebel wilt overmaken. Uw account moet dus minimaal 197 roebel hebben.

Stap 2

Dien uw aanvraag in. Hiervoor kiest u: * 112 * telefoonnummer waarnaar u geld wilt overmaken * specificeer het bedrag van de overboeking #. De opdracht ziet er ongeveer zo uit: * 112 * 9147654321 * 100 #.

Stap 3

Wacht op een sms-bericht van de operator met een code om de handeling te bevestigen. Stuur na ontvangst het volgende verzoek: * 112 * ontvangen viercijferige code #.

Stap 4

U kunt regelmatig gebruik maken van deze dienst. Voer in het geheugen het telefoonnummer en de frequentie van het aanvullen van het account van de andere abonnee in De laatste parameter moet in digitale vorm worden opgegeven: 1 - dagelijkse aanvulling, 2 - wekelijks, 3 - maandelijks. Stuur hiervoor een verzoek met de volgende inhoud: * 114 * nummer van de abonnee die u in het geheugen invoert * betalingsfrequentie * bedrag #. Wacht op een reactie van de operator. Bevestig daarna de bewerking door de ontvangen code in te voeren.

Stap 5

U kunt het saldo van uw vriend opwaarderen met het "Internet Assistant"-systeem. Ga naar de officiële website van MTS OJSC. Zoek een link naar het systeem, klik erop. Voer uw telefoonnummer en wachtwoord in. Zoek in het gedeelte "Betaling" het item "Accountaanvulling", klik erop. Selecteer in de lijst die wordt geopend de optie "Nu online betalen". Er verschijnt een formulier voor je dat je moet invullen. Vul het abonneenummer, bedrag in. Zet een vinkje voor het opschrift "Van de MTS-telefoonaccount". Klik aan het einde op Volgende. Bevestig de betaling.

Aanbevolen: