Navigator Instellen Op Nokia 5800

Inhoudsopgave:

Navigator Instellen Op Nokia 5800
Navigator Instellen Op Nokia 5800

Video: Navigator Instellen Op Nokia 5800

Video: Navigator Instellen Op Nokia 5800
Video: Nokia 5800 Navigation Edition review and unboxing 2024, Mei
Anonim

De navigator is een speciaal apparaat waarmee u zelfs in een onbekende stad niet kunt verdwalen, of u nu te voet of met de auto reist. Veel moderne telefoons zijn uitgerust met de GPS-functie, waardoor ze een onmisbare metgezel zijn op alle reizen en wandelingen.

Navigator instellen op Nokia 5800
Navigator instellen op Nokia 5800

Noodzakelijk

  • - computer met internettoegang;
  • - Nokia 5800-telefoon.

instructies:

Stap 1

Gebruik de Garmin app om de navigatie op je telefoon aan te passen. Formatteer de geheugenkaart van de telefoon en vervolgens de telefoon zelf voordat u dit programma installeert. Download het installatiebestand van de officiële website van de applicatie, https://www.gpsorel.org/download/new/Garmin/GarminMobileXTforWindowsMobile_42030w.exe. Sluit uw telefoon aan op uw computer, start en installeer de software om uw navigator te installeren en configureren.

Stap 2

Selecteer in het venster dat verschijnt uw telefoon in de lijst met apparaten en klik op de knop Installeren. Klik op de telefoon zelf op de knop Nee na de installatie. Installeer vervolgens de eerste gratis kaart, evenals extra bestanden van de officiële website www8.garmin.com.

Stap 3

Ga daarna op de computer naar de geheugenkaart van de telefoon en verwijder de map met de naam 2577, die het bestand autorun.exe bevat. Start Garmin op uw telefoon om navigatie in te stellen op uw Nokia 5800. Klik op Verbinden met Garmin GPS en u moet een apparaat-ID definiëren om een sleutel te genereren.

Stap 4

Ga naar het hoofdmenu, selecteer het item "Instellingen" en vervolgens "Over het systeem". Overschrijf de apparaat-ID van het scherm. Download en voer vervolgens de generator https://www.gpsorel.org/download/new/Garmin/garmin_keygen.exe op uw computer uit. Gebruik het om een sleutel voor je telefoon te krijgen.

Stap 5

Start Kladblok op uw pc, kopieer de code die u hebt ontvangen en sla het bestand op onder de naam sw.unl. Kopieer dit bestand naar de geheugenkaart van het apparaat waarop Garmin is geïnstalleerd. Start nu de app op je telefoon.

Stap 6

Ga voor meer navigatie-instellingen naar de site https://forum.allnokia.ru/viewtopic.php?t=38399, download de kaarten die je nodig hebt. Geef de kaart een van de toepassingsvriendelijke namen gmapbmap.img, gmapsupp.img, gmapsup2.img. Kopieer het naar uw Garmin-installatiemap.

Stap 7

Start de generator, selecteer het item CASTOM MAPSET, plaats in het geopende venster de FID-kaarten. Kopieer de resulterende code naar een tekstbestand dat u wilt opslaan als gmapsupp.unl, d.w.z. de naam moet overeenkomen met de naam van het kaartbestand.

Aanbevolen: