Navigatie Instellen Op Navigator

Inhoudsopgave:

Navigatie Instellen Op Navigator
Navigatie Instellen Op Navigator

Video: Navigatie Instellen Op Navigator

Video: Navigatie Instellen Op Navigator
Video: bmw navigator VI - MrGPS review 2024, Mei
Anonim

Met navigatieapparatuur in een moderne auto zul je niemand verrassen. Bestuurders kunnen tegenwoordig voor elke smaak een navigator kiezen. Het apparaat zelf is echter nutteloos als de vooraf geïnstalleerde navigatiekaarten verouderd zijn of geen gegevens hebben over het terrein dat de bestuurder nodig heeft.

Navigatie instellen op navigator
Navigatie instellen op navigator

Noodzakelijk

  • - navigator;
  • - navigatiesoftware;
  • - kaarten voor volledige navigatie;
  • - een computer met internettoegang.

instructies:

Stap 1

Zet je navigator aan. Wacht tot het de vereiste download van het hulpprogramma voltooit en zoek de satellieten. Dit proces kan, wanneer het voor het eerst wordt ingeschakeld, lang duren en is ook afhankelijk van de locatie van de machine. Om het verkrijgen van GPS-coördinaten te versnellen, moet u proberen niet te bewegen totdat u een signaal hoort dat de navigator klaar is voor gebruik. Daarnaast is het raadzaam om met de navigator in een relatief open ruimte te gaan werken, zodat er geen afschermingsmateriaal rondom en boven de machine is, zoals bijvoorbeeld beton.

Stap 2

Nadat de navigator de coördinaten van de locatie heeft ontvangen, test u de vooraf geïnstalleerde kaarten. Probeer hiervoor met behulp van de navigator een relatief nieuw gedeelte van de weg te vinden. Dus voor St. Petersburg wordt zo'n test uitgevoerd op de ringweg in aanbouw. Als de navigator "weet" van de weg die een maand of twee geleden verscheen, worden zijn kaarten bijgewerkt. Als het apparaat in plaats van het geteste weggedeelte verouderde informatie weergeeft, moeten de kaarten worden bijgewerkt naar de nieuwste releaseversie voor de vereiste regio.

Stap 3

Om de vooraf geïnstalleerde kaartapparaten bij te werken, gaat u online en kijkt u op de website van de fabrikant. Download na het voltooien van het registratieproces de vereiste kaartupdates voor uw regio. Verwijder alle oude bestanden uit de navigator samen met het hoofdkaartbestand. Besteed aandacht aan de instructies van de fabrikant, die meestal op de site worden geplaatst. Pas op dat u de activeringssleutel niet per ongeluk verwijdert! Plaats het gedownloade kaartbestand op uw apparaat en volg de instructies van de navigator om het product uit te pakken en te activeren.

Stap 4

Wanneer u navigatiekaarten naar het apparaat downloadt, kunt u ook hun onofficiële tegenhangers gebruiken. Dit zijn legale kaarten die zijn ontwikkeld door liefhebbers van cartografie, voor wie dit geen beroep is, maar een hobby. Onder de chauffeurs worden dergelijke kaarten "folk" genoemd.

Aanbevolen: